Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Oxelösund

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Oxelösund.

Det är oundvikligt för de allra flesta av oss att vi får uppleva att man mister en nära anhörig under livet. Det är alltid en mycket svår tid av sorg och omvälvande känslor. Att planera en begravning just när man har förlorat någon kan kännas både tungt och svårt. Vår uppgift på Fenix Begravningsbyrå Oxelösund är att vara ett stöd och underlätta för dig när du planerar en begravning.

Vi ger dig personlig vägledning och stöttar dig genom hela processen och ser till att det blir så okomplicerat som möjligt för dig. Vi kan ta hand om allt det praktiska som du inte orkar med och du har full kontroll längs hela vägen. Vi på Fenix Begravningsbyrå arrangerar alla typer av begravningsceremonier: kristna, borgerliga eller enligt din religions seder och bruk.

Fenix Begravningsbyrå i Oxelösund

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Oxelösund

Vi på Fenix Begravningsbyrå erbjuder flera sätt att planera och boka en begravning. Hos oss kan du planera hela begravningen tillsammans med våra personliga rådgivare helt kostnadsfritt. Vår rådgivning kan du få per telefon och många föredrar att få rådgivning under samtalets gång. Ett annat sätt är att boka allt här på hemsidan, som uppskattas av många. Då sitter man hemma i lugn och ro tillsammans med din familj och titta igenom alla priser och alternativ i vårt planeringsverktyg.

Det tredje alternativet är ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen via ett hembesök. Fenix Begravningsbyrå Oxelösund kan även boka möte i vår möteslokal på Bagaregatan 21 i Nyköping om det skulle passa bättre. Har du frågor kring hur man bokar ett möte med oss kan du chatta eller ringa till oss.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Oxelösund

Att ordna en begravning i Oxelösund behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Syftet med en ceremoni vid en begravning är att ta ett sista farväl men också för att hedra den avlidne. Genom att knyta an till vem han eller hon var i livet kan man göra begravningen personlig och respektfull. Om den avlidne hade några egna önskemål om sin begravning har man dennes önskan som grund när man planerar. Vi på Fenix Begravningsbyrå Oxelösund hjälper dig att skapa en speciell och personlig ceremoni, men det finns några vanliga inslag som många föredrar eftersom det får fram en personlig känsla.

Många väljer att trycka upp ett personligt ceremoniprogram som man kan titta i för att följa med under ceremonin. Fördelen är att man kan göra den personlig med fina bilder på den avlidne och trycka upp texten till psalmer och annan personlig text. Att dekorera kistan med personliga föremål och låta en solist sjunga eller spelas upp egen musik under ceremonin är mycket vanligt vid alla typer av begravningar.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Oxelösund behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Oxelösund

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning