Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Osby

Trygg begravning och juridisk hjälp i Osby – alltid fast pris

Osby
Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss

Fenix Begravningsbyrå i Osby

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Osby.

En av de svåraste stunderna i livet är när en närstående går bort. Kanske är det en situation som förändrar hela ens liv fullständigt. Den första tiden efter dödsfallet är det mycket praktiskt som skall ordnas oavsett hur man väljer ordna med begravningen eller avskedsceremonin. Vi på Fenix Begravningsbyrå Osby är här för att underlätta och kan ta hand om allt det praktiska och det juridiska som kan kännas mycket tungt.

Vi hjälper dig att hedra ett liv som har varit och hjälper dig att planera en vacker ceremoni på dina villkor. Fenix begravningsbyrå arrangerar alla typer av begravningar såsväl kyrkliga som borgerliga men också begravningar med andra trosinriktningar. Vi hjälper även till med kontakt av präst, transport, bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall. Vi vill finnas till för att underlätta och vara ditt stöd under hela vägen med planeringen och genomförandet av begravningen.

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Osby

Det är många beslut som ska tas när man ska ordnar med en begravning. Men det behöver inte vara så svårt eller komplicerat som det kan låta. Vi finns här genom hela processen och vägleder dig och tar hand om det som känns svårt och krångligt. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Osby kan du planera en begravning på det sätt som känns bekvämt för dig. Att boka allt per telefon är ett populärt alternativ, här får du en personlig rådgivare som guidar dig genom hela processen steg för steg, helt kostnadsfritt.

Många kan uppleva att det känns obekvämt och sårbart att sitta och planera en begravning med en person som man inte känner. Därför har vi skapat ett planeringsverktyg här på hemsidan för dig som vill sitta hemma i lugn och ro och planera tillsammans med din familj. Här finns alla priser upplagda på de alternativen vi erbjuder och hela processen är upplagd steg för steg så du kan boka i din egen takt. Vill du ha hjälp att med att planera gör vi även hembesök eller så kan vi träffas på vår möteslokal i Osby.

Möteslokaler i Osby

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå