Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Ockelbo

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Ockelbo.

När döden skiljer oss från en kär närstående är förmodligen det svåraste som vi kan vara med om i livet. Sorgen, ensamheten, saknaden blir så påtaglig och smärtsam. I en tid av stor sorg ställs det dessutom krav på oss att ta tag i och ordna en begravning. Fenix Begravningsbyrå Ockelbo vet att det kan kännas jobbigt att tänka på och att anordna en begravning mitt i detta känslomässiga kaos.

Det är vår uppgift är att guida, underlätta och vara ditt stöd när du arrangerar en begravning med oss. Fenix Begravningsbyrå anordnar alla typer av begravningar såsom enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt den religion du tillhör. Det är du som håller i trådarna och styr hur mycket eller lite du vill att vi ska ta hand om.

Fenix Begravningsbyrå i Ockelbo

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Ockelbo

När saker och ting känns jobbigt och svårt kan det vara skönt att låta andra ta hand om det man inte orkar med själv. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Ockelbo får du en personlig rådgivare som stöttar och vägleder dig genom hela beställningsprocessen. Du kan överlämna allt till oss om du vill eller bara det du inte orkar med. Hos oss planerar du en begravning lätt och smidigt på flera olika sätt.

Ett av alternativen är att prata med en personlig rådgivare per telefon som förklarar och vägleder dig genom hela processen. Du kan i lugn och ro planera alltsammans på vår hemsida i vårt planeringsverktyg. Tillsammans med din familj kan du se alla val som finns i varje steg i processen med priser. Vi gör även hembesök om du hellre vill diskutera personligen med oss eller bokar ett möte med oss i vår möteslokal i Ockelbo.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Ockelbo

Att arrangera en begravning i Ockelbo behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

En begravning kan se ut på en mängd olika sätt eftersom alla familjer har olika önskemål om hur en begravning ska genomföras. Vi på Fenix Begravningsbyrå Ockelbo frågar alltid om den avlidne hade några egna önskningar om sin begravning och då tar vi hänsyn till det i första hand. Det finns många sätt att skapa personlig prägel på en begravning och har ni anhöriga något i åtanke så gör vi vad vi kan för att förverkliga den idén förstås.

Annars kan man trycka upp ett fint personligt ceremoniprogram som alla gäster blir tilldelade med en fin bild på den avlidne. Det är ganska vanligt att man sätter ett fotografi på den avlidne på kistan och någon sjunger låtar av den avlidnes favoritmusik eller spelar upp dom med spotify. En del pryder kistan med personliga föremål och har en gästbok där man kan skriva en sista hälsning till den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Ockelbo behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Ockelbo

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning