Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Nora

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Nora.

Sorgen efter en anhörigs bortgång kan skapa starka reaktioner, det är vanligt att man upplever chock, saknad, ilska och uppgivenhet. Sorgen är alltid personlig och alla upplever den olika, det tar olika lång tid att ta sig igenom sorgen för var och en. Att planera en begravning kan kännas både tungt och svårt när man just har förlorat någon. Men vi på Fenix Begravningsbyrå Nora finns här och hjälper er igenom alla steg i planeringen.

Vi arrangerar begravningar i kyrkor med präst, eller borgerliga begravningar i kapell med borgerlig officiant, men även andra typer av ceremonier enligt olika trosuppfattningar. Vi finnas här för att lösa allt som känns tungt och jobbigt att ta tag i men du är med hela vägen och bestämmer själv hur mycket du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Nora

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Nora

Hos oss finns flera enkla och smidiga sätt att planera en begravning. När du arrangerar en begravningsceremoni via telefon eller via nätet med oss på Fenix begravningsbyrå Nora är personlig rådgivning kostnadsfri. Många uppskattar att planera via nätet eftersom då man slipper möta människor när man kanske inte orkar. I stället kan man sitta hemma i lugn och ro med familjen och använda vårt planeringsverktyg och titta igenom alla våra priser och alternativ.

Vill du hellre diskutera personligen med oss och vill ha hjälp med planeringen gör vi gärna ett hembesök men vi kan även boka in ett möte på vår möteslokal som finns i Nora. Efter att vi har fått din beställning får du av oss en offert med ett fast pris och du binder dig inte för någonting förrän du har godkänt offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Nora

Att ordna en begravning i Nora behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi som begravningsbyrå är mycket måna om att du som anhörig ska känna att avskedsceremonin får en personlig prägel och blir så minnesvärd som möjligt. Ni anhöriga kanske vet hur den avlidne skulle vilja ha det på sin begravning och då utgår man från det. Att sätta personlig prägel kan vara att man skapar ett personligt ceremoniprogram med till exempel bilder på den avlidne och kanske ett fint citat som denne brukat säga.

Man kan arrangera utifrån ett tema med den avlidnes intresse som grund och dekorera med personliga föremål runt kistan tillsamman med vackra blomsterarrangemang. Ett personligt tal från en nära vän eller anhörig är ett fantastiskt sätt att sätta personlig prägel, likaså om en solist sjunger några favoritsånger på begravningen. Fenix begravningsbyrå Nora hjälper gärna till att komma med förslag som kanske kan passa så att det blir så varm stämning som möjligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Nora behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Nora

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning