Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Lysekil

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Lysekil.

Förr eller senare kommer oundvikligen den dagen då en nära anhörig som vi håller av lämnar jordelivet. Fenix Begravningsbyrå Lysekil vet att mista någon man håller av mycket är en av de tuffaste upplevelserna man kan ha här i livet. Att ta tag i och planera en begravning när man går igenom en svår sorg kan kännas både svårt och omständligt.

Men det behöver inte vara så, om du låter oss hjälpa dig och stötta dig i dina beslut. Vi anordnar alla typer av begravningar, som enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt din trosuppfattning om det är ett annat religiöst samfund du tillhör. Vi kan hjälpa dig att ordna en fin, minnesvärd ceremoni enligt dina önskemål.

Fenix Begravningsbyrå i Lysekil

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Lysekil

Vill och orkar man kan man ringa och boka, beställa allt kring en begravning själv. Det är inget som säger att man måste anlita en begravningsbyrå. Men om man känner att man inte orkar och är osäker på vad som måste göras kan det vara skönt att vända sig till någon som ordnar saker och ting åt en. Med vår vägledning kan du ordna en del själv, så tar vi hand om det som känns svårt och jobbigt.

Det är kostnadsfritt att planera med oss på Fenix Begravningsbyrå Lysekil, du får en personlig rådgivare som tar hand om dig och ger dig vägledning genom hela processen. Du kan också planera hela begravningen på egen hand direkt här på vår hemsida om du vill. I vårt planeringsverktyg är allt upplagt steg för steg med priser och alternativ. Vill du planera med oss personligen har vi representanter som kommer hem och hjälper dig med planeringen men du kan också boka ett möte med oss i vår möteslokal som vi har i Lysekil.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Lysekil

Att ordna en begravning i Lysekil behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det kan variera mycket mellan två begravningar eftersom begravningsakten är så personlig. Det finns många sätt att skapa en varm, minnesvärd begravning med personlig prägel. Genom att arrangera med små personliga saker, som ett personligt programblad när gästerna anländer, dekorera med personliga saker som betytt mycket för den avlidne och kanske vill någon som har stått den avlidne nära hålla ett tal.

Har du eller någon i familjen några idéer eller önskemål kring hur begravningen skall anordnas är ni mer än välkomna med förslag. De flesta familjer spelar upp musik som betydde mycket för henne eller honom under ceremonin. Man kan göra ett kollage med fina bilder ur den avlidnes liv i stället för ett enda fotografi och skapa ett minnesbord eller ett personligt minnesträd. Vi på Fenix Begravningsbyrå Lysekil kan hjälpa till att komma med idéer och förslag om ni önskar det.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Lysekil behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Lysekil

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning