Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Köping

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Köping.

När en anhörig avlider förändras livet radikalt. Det är en situation som kan vara svår att hantera och veta hur man ska gå vidare. En begravning är ett sätt att hedra den avlidne och att ta farväl. Fenix Begravningsbyrå Köping är en begravningsbyrå med fullservice med familjejuridik som sätter Dig och Dina önskemål främst. Era önskningar ska bli till ett fint minne som ni kan bära med er i era hjärtan.

Det är viktigt att tillåta sig själv att sörja och begravningen är en viktig del i sorgearbetet för alla de som sörjer. Vi på Fenix Begravningsbyrå Köping vill finnas här för att guida dig igenom alla moment som hör till en kyrklig, borgerlig eller annan religions ordning. Vi kan hjälpa dig med allt som hör en begravning till.

Fenix Begravningsbyrå i Köping

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Köping

Vill man och orkar kan man ordna allt kring en begravning själv, man behöver inte anlita en begravningsbyrå. Men det är mycket att hålla reda på och vet man inte eller känner sig osäker på vad som måste göras kan det vara skönt att vända sig till någon som har erfarenhet, som ordnar saker och ting åt en. Dessutom har en begravningsbyrå personal som har erfarenhet av att både arrangera och ta hand om det praktiska vid en ceremoni och ser till att allt går rätt till.

Det är kostnadsfritt att planera med oss, en personlig rådgivare tar hand om dig och ger dig vägledning genom hela processen i ett telefonmöte. Det går att planera allt kring en begravningsceremoni direkt här på vår hemsida, där allt är upplagt steg för steg. Känns det tryggare kan vi skicka en av våra representanter som hjälper dig med planeringen vid ett personligt möte. Du kan även boka ett möte med oss i vår möteslokal i Köping.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Köping

Att arrangera en begravning i Köping behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Berätta för oss om dina idéer om hur du vill ha det och som kan knyta an till vem den avlidne var i livet. Vi på Fenix Begravningsbyrå Köping gör vårt bästa för att skapa en begravning som känns personlig och hedervärd. För att begravningen ska bli så varm och personlig som möjligt skapar vi ceremonin tillsammans, med de önskemål som den avlidne eventuellt hade eller som ni anhöriga tror att denne vill ha det.

Alla begravningar är olika och skapar sin egen atmosfär eftersom vi alla vill ha det på olika sätt. Men de flesta anhöriga väljer någon typ av egen musik som antingen framförs av en solist eller vän, eller som spelas upp med spotify under ceremonin. Tack vare våra duktiga präster och officianter blir det ofta varm stämning när de framför berättelser om den avlidnes personlighet och händelser ur dennes liv.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Köping behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Köping

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning