Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Herrljunga

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Herrljunga.

De flesta människor ställs inför att ta farväl av någon man håller av någon gång i livet. Det är fullt förståeligt att det kan kännas både jobbigt och omständligt att anordna en begravning mitt i denna turbulens av känslor. Vi på Fenix begravningsbyrå vill finnas till för dig och ta hand om det som känns svårt, så att det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt.

Vi kan hjälpa dig med allt från bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Om du så önskar kan vi även ta hand om allt det juridiska som uppstår vi en anhörigs bortgång. Vi har erfarenhet av att anordna alla typer av begravningsceremonier som kyrkliga, borgerliga eller enligt annan religiös trosuppfattning.

Fenix Begravningsbyrå i Herrljunga

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Herrljunga

Det kan vara svårt att veta vad man ska ta tag i först eller ens veta vad man ska göra när en människa går bort. Därför kan det vara tryggt att vända sig till någon som vet vad som ska göras. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Herrljunga får du en personlig rådgivare helt kostnadsfritt, som stöttar och hjälper dig när du behöver det. Du kan använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida när du bokar en begravning. Fördelen med det är att du och din familj kan diskutera och ta besluten i lugn och ro i hemmiljö.

Vill du ha hjälp med att planera personligen med en representant, då kan vi göra ett hembesök. Du kan även boka ett möte i vår kontorslokal i Herrljunga. Hur du än väljer att planera en begravningsceremoni så ringer vi alltid upp dig och går igenom hela beställningen steg för steg någon dag efteråt, så att allt blir rätt. Vi skickar dig sedan en offert med ett fast pris och ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Herrljunga

Att ordna en begravning i Herrljunga behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi på Fenix Begravningsbyrå Herrljunga strävar efter att ceremonin ska bli så minnesvärd som möjligt. Har ni något i åtanke som man kan ha med under ceremonin som knyter an till den avlidne är det värdefullt. Ett vanligt inslag som sätter personlig prägel är att sätta ett inramat fotografi på den avlidna på kistan.

Hade den avlidne några önskemål kring sin begravning ska man alltid utgå ifrån dennes önskemål. Kanske hade han eller hon favoritblommor som man kan dekorera kistan med eller fanns det några favoritartister inom musiken? Att framföra favoritlåtar under ceremonin av en solist eller uppspelande via spotify kan förstärka känslan av vem den avlidne var.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Herrljunga behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Herrljunga

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning