Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Grums

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Grums.

När du förlorar en anhörig eller en nära vän som står dig nära behöver du ta hand om dig och få tid att sörja. Livet blir aldrig riktigt som det har varit eftersom man nu tvingas leva vidare med minnet av den man har hållit av. Vår begravningsbyrå erbjuder stöttning och hjälp med att planera en vacker och personlig begravningsceremoni där den avlidnes liv står i centrum. Vi jobbar alltid utifrån dina önskemål och tar hand så mycket du vill ha hjälp med eller tar hand om allt om du så vill.

Vi arrangerar begravningar i kyrkor och i begravningskapell men även på andra platser eller lokaler. Ceremonin anpassar vi efter era önskemål som kan vara enligt Svenska Kyrkans ordning, allmän borgerlig begravning eller enligt en annan trosuppfattning. Förutom allt det praktiska kring en begravningsceremoni kan vi även bistå med bouppteckning och annan juridik om ni så önskar.

Fenix Begravningsbyrå i Grums

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Grums

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Grums är personlig rådgivning kostnadsfri när du planerar en begravning med oss. Vi är mycket måna om att du som anhörig ska känna att minnestunden får en personlig prägel och att avskedsstunden blir så minnesvärd som möjligt. Vår begravningsbyrå har gjort det möjligt att planera en begravning på flera olika sätt. Du kan antingen sitta hemma i lugn och ro med familjen och boka i vårt planeringsverktyg och titta igenom alla våra priser och alternativ.

Vill du hellre diskutera personligen med oss hjälper vi dig gärna, antingen via telefon med någon av våra rådgivare som guidar dig eller om vi gör ett hembesök. Det går även bra att boka ett möte i vår möteslokal som vi har i Grums kommun. För att underlätta planeringen kan det vara bra att ha tänkt igenom om det skall vara en kyrklig eller borglig begravning och om det skall vara kremering eller en jordbegravning.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Grums

Att ordna en begravning i Grums behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Fenix Begravningsbyrå Grums har erfarenhet av att det finns oändligt många sätt att hedra den avlidne på. Du eller någon anhörig kanske har en speciell idé eller har önskemål som kan få ceremonin att bli varm, minnesvärd och personlig. Det är ni anhöriga som vet bäst hur den avlidne skulle vilja ha det, eftersom ni kände honom eller henne i livet. Fundera gärna över vad som kan sätta en personlig prägel på ceremonin.

Ofta blir alla begravningar mycket vackra och personliga tack vare alla duktiga erfarna präster och officianter, som med värme brukar berätta om den avlidne och dennes liv. Men om någon vän eller en anhörig som går upp och berättar något minnesvärt kan det förstås inte jämföras, eftersom det blir så mycket mer personligt när man kände den avlidne. Det är väldigt vanligt att man väljer personlig musik under ceremonin.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Grums behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Grums

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning