Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Gävleborgs län

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Gävleborgs län.

Att förlora en älskad närstående hör till det svåraste man kan uppleva i livet. Det finns ingenting som kan förbereda oss på den saknad och sorg som drabbar övriga familjemedlemmar. Känslorna kan vara motstridiga – samtidigt som det råder kaos i ens inre kan man känna en stor tomhet inombords.

Dessutom måste någon i familjen snart börja tänka på att ordna med begravningen. Att samla tankarna och tänka praktiskt är inte en lätt sak när man nyss förlorat en anhörig och egentligen mest vill få vara ifred med sorgen. Därför kan det vara en stor trygghet att ta hjälp av någon som vet vad som måste göras, och i vilken ordning. Någon att luta sig mot och som hjälper till med allt det praktiska runt begravningen.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Gävleborgs län kan ge dig den tryggheten. Hos oss får du all hjälp du behöver för att ordna en begravning helt efter er familjs traditioner och seder.

Fenix Begravningsbyrå i Gävleborgs län

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Gävleborgs län

Det är mycket att tänka på när man ska planera en begravning. Men hos oss får du en personlig rådgivare som hjälper dig genom alla svåra beslut som ska fattas och som noga lyssnar på hur du vill ha det.

Planeringen kan ske på olika sätt. Via telefon tillsammans med din rådgivare, i ett personligt möte hemma hos er eller i någon av våra möteslokaler, eller så kan man göra planeringen online i vårt planeringsverktyg på vår hemsida.

I rådgivningssamtalet går vi igenom alla moment i begravningen och alla praktiska detaljer som ska lösas. När allt är klart får du en offert att granska så att allt finns med och att det inte saknas något eller har blivit några missuppfattningar.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Gävleborgs län

Att ordna en begravning i Gävleborgs län behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vid en begravning tar man alltid i första hand hänsyn till om den avlidne hade egna önskemål för sin begravning. Detta kan oftast kombineras med de anhörigas önskemål om hur ceremoni och gravsättning ska utformas.

Ingen vill ha en kall och opersonlig begravning. Därför lyssnar vi gärna om ni anhöriga har särskilda önskemål i samband med begravningsceremonin. Vissa vill ha en mycket enkel begravning med bara de närmaste medan andra väljer en ceremoni med många gäster och en rad personliga inslag.

Exempel på vanliga sådana inslag kan vara att man väljer viss musik, att man läser upp en text som någon i familjen skrivit eller låter en anhörig eller anlitad solist spela på begravningen. Det kan också vara inslag av lite mer udda art. Och det är helt i sin ordning, då det är just det ovanliga som kan ge en unik prägel på ceremonin, och som verkligen hedrar den avlidnes minne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Gävleborgs län behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Gävleborgs län

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning