Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Eslöv

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Eslöv.

Några gånger i livet drabbas vi oundvikligen av att någon älskad familjemedlem rycks ifrån oss. Och mitt i sorgearbetet tvingas man dessutom att ta tag i förberedelserna för begravningen. Det kan lätt kännas övermäktigt med alla beslut som ska fattas och alla förberedelser som ska göras.

Därför kan Fenix Begravningsbyrå Eslöv vara ett stöd och en hjälp. Vår strävan är att vara lyhörda för dina önskemål och hjälpa dig att planera en vacker, finstämd och personlig begravningsceremoni så som du vill ha den.

Fenix Begravningsbyrå i Eslöv

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Eslöv

Det finns ingen regel som säger att man måste anlita en begravningsbyrå. Känner man att man orkar kan man planera hela begravningen på egen hand. För oss på Fenix Begravningsbyrå Eslöv är det ett hedrande uppdrag att få hjälpa till och vara ett stöd i en svår tid i livet.

Innan du kontaktar oss kan det vara bra att fundera på om det ska vara en kyrklig eller borgerlig begravning, var ceremonin ska hållas, hur gravsättningen ska ske och om ni vill ha en minnesstund efter akten.

Hos oss får du från första stund en personlig rådgivare, som kostnadsfritt guidar dig genom alla detaljer. Det går att planera hela begravningen enbart via telefon om man vill. Men med hjälp av vårt planeringsverktyg här på vår hemsida kan hela familjen delta i förberedelserna och sitta hemma i lugn och ro och gå igenom alla alternativ.

Känner du att det vore bättre med personlig kontakt gör vi gärna ett hembesök hos dig här i Eslöv.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Eslöv

Att ordna en begravning i Eslöv behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

För att kunna sätta en personlig prägel på ceremonin är dina personliga önskemål viktiga. Har du några tankar om hur man kan göra begravningen till en ceremoni av respekt för den bortgångne, så berätta! Och var inte orolig för att dina idéer ska vara ”konstiga”. Ett par exempel på vad andra gjort är mannen som begravdes i samma kökssoffa som han föddes i eller familjen som byggde upp en sandstrand i miniformat runt kistan. Så länge det görs av kärlek och respekt för den avlidne finns det inga rätt eller fel.

En ceremoni kan också göras personlig genom egna inslag i ceremonin. Någon kanske spelar ett musikstycke som den avlidne tyckte om eller läser en speciell text – kanske till och med någon som personen skrev medan han eller hon var i livet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Eslöv behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Eslöv

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning