Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Djursholm

Varmt välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå i Djursholm. Du som nyligen har mist en närstående befinner dig förmodligen just nu i både sorg och saknad, men samtidigt ställs du också inför viktiga praktiska frågor. För många blir det ett tungt ansvar att bära. Vårt mål är att underlätta för dig genom att ta hand om allt det du inte kan eller orkar göra själv, och se till att ni får en vacker, minnesvärd ceremoni som blir precis som ni vill ha den.

Du bestämmer själv hur mycket du vill lämna över till oss, men det finns många områden där vi kan hjälpa till. Vi kan ta hand om allt det praktiska i samband med begravningen, även det juridiska, och samtidigt finnas som ett tryggt stöd hela vägen. Vi arrangerar personliga begravningsceremonier enligt era önskemål oavsett trosinriktning, och hos oss är rådgivning alltid gratis.

Fenix Begravningsbyrå i Djursholm

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vi vill vara en modern begravningsbyrå som anpassar oss efter dina behov. Därför har du hos oss, förutom det vanliga traditionella mötet, också möjligheten att planera begravningen via telefon eller på vår hemsida.

Det finns många fördelar med att göra din beställning online, bland annat kan du göra det på en tid som passar dig och du kan ta den tid du behöver när du funderar över valen. Om anhöriga är utspridda över landet kan alla ändå delta i planeringen, och slipper åka långt för att delta i möten. Dessutom kan du med vårt planeringsverktyg hela tiden se vad den totala kostnaden kommer att bli.

Vill du hellre planera tillsammans med någon av våra duktiga representanter går det självklart lika bra att sköta allt via telefon, i ett hembesök eller på vårt kontor.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Djursholm

Att ordna en begravning i Djursholm behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

De flesta vill att begravningsceremonin ska vara personlig och spegla vem den bortgångne var. Eftersom alla är unika och har sin egen livshistoria, blir heller ingen begravning den andra lik. Ni som kände den avlidne vet bäst vilka detaljer som tillsammans skapar en vacker hyllning till hans eller hennes liv.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Djursholm behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Djursholm

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning