Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Boxholm

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Boxholm. Att mista en kär vän eller en nära anhörig är det tuffaste man kan vara med om i livet. Att orka arrangera en begravning i denna svåra stund är inte lätt. Vi vill finnas till hands för dig och guidar dig genom att bena ut vad man bör ordna med på en gång och vad man kan vänta lite med. Vi ser till att det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt.

Det är mycket som man måste ta ställning till när man planerar en begravning. Vi hjälper dig genom alla steg, och vi är vana vid att arrangera alla typer av begravningar som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Vi hjälper även till med bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Det är du som avgör hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix begravningsbyrå i Boxholm

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är kostnadsfritt när du planerar en begravning tillsammans med våra personliga rådgivare via telefon. Vi vägleder dig med både råd och tips genom hela processen, steg för steg. Vi hjälper dig att skapa en minnesvärd ceremoni med personlig prägel. Det är mycket uppskattat hos våra kunder att boka en begravning tillsammans med din familj i lugn och ro hemifrån, genom att titta igenom alla våra alternativ som finns på vår hemsida. Uppstår det frågor finns vi tillhands ett telefonsamtal bort. Känner du att det känns tryggare kan vi göra ett hembesök och gå igenom allt tillsammans.

Fundera tillsammans med familjen - innan planeringen

  • Ska det vara en kyrklig eller borgerlig begravning?
  • Kremering eller jordbegravning?
  • Vilken kyrka, kapell eller annan plats?
  • Vill ni ha en minnesstund efter ceremonin?
Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Boxholm

Att ordna en begravning i Boxholm behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Eftersom vi alla människor är unika och lever livet olika, ser vi världen på olika sätt. Alla tänker, tycker, tror på olika saker och alla har vi vårt eget sätt göra allting på. Vi vill hjälpa dig att få fram det speciella och unika hos din kära anhörig. Berätta för oss om den avlidne så kan vi tillsammans skapa en vacker personlig ceremoni, som vi hoppas kan bli ett minne för livet.

Om den avlidne hade några speciella önskemål så har vi det som grund när vi planerar begravningsceremonin. Tillsammans med dina önskemål och tankar kring begravningen, ger vi dig råd och tips hur vi kan skapa en personlig prägel och få fram känslan av vem den avlidne var i livet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Boxholm behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Boxholm

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning