Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Arvidsjaur

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Arvidsjaur

Fenix Begravningsbyrå är en nytänkande och lyhörd begravningsbyrå. Vi hjälper dig att ordna med en finstämd begravning. Det är du som bestämmer hur begravningen ska utformas och du avgör själv hur lite eller mycket du vill ha hjälp med och hur mycket du klarar att ordna själv.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Arvidsjaur har stor erfarenhet av både kyrkliga och borgerliga begravningar, men också ceremonier enligt andra trossamfunds ordning. Vill du senarelägga ceremonin kan vi bistå med transporter och gravsättning. Behöver du hjälp med de juridiska aspekterna, som dödsboförvaltning eller bouppteckning har vi kunnig personal även på det området.

Fenix Begravningsbyrå i Arvidsjaur

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Arvidsjaur

Hos Fenix Begravningsbyrå Arvidsjaur får du en personlig rådgivare utan extra kostnad, direkt vid första samtalet med oss. Tillsammans med denne kan du genomföra planeringen enbart via telefon, men det går också bra att använda vårt planeringsverktyg här på hemsidan. Vi kan också göra ett hembesök om du föredrar att mötas ansikte mot ansikte.

Om den avlidne har skrivit egna önskemål ska dessa följas så långt det är praktiskt möjligt. Vid sidan om det är det bra om ni i familjen diskuterar hur ni önskar utforma begravningen, innan ni kontaktar oss. Till exempel om det ska vara kyrklig begravning eller inte, var ceremonin ska hållas, hur gravsättningen ska ske och om ni vill ha en minnesstund efter akten.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Arvidsjaur

Att arrangera en begravning i Arvidsjaur behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Till skillnad från hur det såg ut förr i världen kan man idag påverka ceremonin för att göra den personlig och hedrar den avlidne och knyter an till vem den avlidne var och vilka intressen han eller hon hade. Några sätt att göra det på är att måla eller illustrera kistan eller bygga upp en miljö runt kistan – som musikern där man ställde upp gitarr, notställ och andra föremål, för att ta ett exempel.

Man kan också göra ceremonin lite mer personlig genom att välja speciella musikstycken och texter. Någon anhörig eller vän kan hålla ett tal eller framföra ett musikstycke.

Berätta för oss på Fenix Begravningsbyrå Arvidsjaur! Hur vill just ni ordna begravningen för att göra den respektfull och minnesvärd? Vi lovar att göra allt vi kan för att genomföra det rent praktiskt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Arvidsjaur behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Arvidsjaur

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning