Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Sundsvall

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Sundsvall.

Sorgen efter en anhörigs bortgång kan ta sig många uttryck och är en av livets mest omvälvande upplevelser man kan ha. Vi är alla olika rustade att bemöta sorger och kriser men en begravning är en viktig del i accepterandet och för sorgearbetet.

Om du ger oss på Fenix Begravningsbyrå Sundsvall förtroendet får du all den hjälp du behöver för att planera en minnesvärd, finstämd och vacker begravningsceremoni. Vi hjälper dig med planering och genomförandet av det praktiska men vi kan också hjälpa till med bouppteckning och annan juridik som uppstår vid en begravning.

Vi arrangerar den typ av begravningsceremoni du önskar, enligt Svenska kyrkans ordning i kyrkor och kapell, eller enligt den trosuppfattning du tillhör. Självklart anordnar vi personliga borgerliga ceremonier eller begravningar utan någon speciell ceremoni.

Fenix Begravningsbyrå i Sundsvall

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Sundsvall

När du kontaktar oss på Fenix Begravningsbyrå Sundsvall får du en personlig rådgivare som hjälper till att planera och boka präst, ceremonilokal, lokal för minnesstund och allt annat som behöver göras inför en begravning. Det går bra att sköta allting per telefon tillsammans med rådgivaren. Men om du vill att hela familjen ska vara med och bestämma kan ni titta i vår planeringsverktyg tillsammans, då har ni chansen att diskutera i lugn och ro utan tidspress.

Vill du hellre träffa oss personligen kan vi självklart boka in ett hembesök hemma hos dig, alternativt boka ett möte i vår möteslokal på Rådhusgatan25 i Sundsvall.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Sundsvall

Att ordna en begravning i Sundsvall behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det har skett en stor förändring när det gäller hur begravningar ser ut idag mot hur det var förr. Det blir allt viktigare att en begravning har en personlig prägel och därför skräddarsyr många sina anhörigas begravningar själva. Ofta vill man dekorera i ett visst tema. Om den avlidne till exempel gillade att spela golf så dekorerar man med golfrelaterade saker som tillhörde den avlidne runt kistan. En familj valde att hålla minnesstunden på en golfbana.

Personliga önskemål kan också vara om den avlidne hade egna önskemål hur begravningen skulle utformas. Det är många idag som arrangerar sin begravning långt i förväg för att underlätta för sina anhöriga. Det som är mest vanligt och som sätter personlig prägel på begravningen, och som uppskattas av alla, är personlig musik och personliga tal av någon som kände den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Sundsvall behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Sundsvall

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning