Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Stockholm Vasastan

Varmt välkommen till en modern begravningsbyrå – Fenix Begravningsbyrå i Stockholm Vasastan .

När man mister en kär anhörig kan det kännas tungt att arrangera ett avsked som en begravning innebär. Vi vet att det är en ovan och ny situation för dig och vi är lyhörda för dina önskemål. Vi jobbar alltid utefter dina villkor och du är delaktig så mycket du vill och kan överlåta resten till oss.

Hos oss kan du få hjälp med alla arrangera alla typer av begravningar. Oavsett vilken trosinriktning du tillhör så kan vi arrangera en vacker och personlig begravning. Vi har även en lång erfarenhet av begravningar helt utan religiösa inslag om du önskar det. Vi hjälper och stöttar dig genom planeringen, kan ta hand om de praktiska förberedelserna och kan även ombesörja det juridiska kring en anhörigs bortgång.

Fenix Begravningsbyrå i Stockholm Vasastan

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Tillsammans med våra duktiga rådgivare kan du gå igenom allt som måste planeras och beslutas. De hjälper dig med råd och tips när du behöver det. Du är delaktig i planering och genomförandet så mycket du själv vill, så tar vi hand om det som du tycker känns svårt. Vi avlastar dig när du behöver det och ser till att allt flyter på smidigt.

Fenix begravning erbjuder flera sätt att planera en begravning. I ett telefonsamtal kan du boka allt med våra rådgivare som guidar dig igenom hela processen, en sak i taget. Du kan sitta hemma i lugn och ro tillsammans med din familj gå igenom alla alternativen i vårt planeringsverktyg här på hemsidan och boka. På hemsidan finns allt upplagt steg för steg. Vill du kan vi göra ett hembesök där du får hjälp personligen.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Stockholm Vasastan

Att ordna en begravning i Stockholm Vasastan behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

En begravningsceremoni är en personlig akt där man hyllar den avlidnes liv. Därför bör man alltid ta hänsyn till den avlidnes önskan i möjligaste mån. Det finns många sätt att skapa ett fint sista farväl, som sedan kan vara ett vackert minne som man kan bära med sig från begravningen.

Eftersom vi alla är olika så varierar också önskemålen stort. För många är det naturligt att man har en kristen begravningsceremoni, särskilt om den avlidne var troende. För andra känns det bättre att få skapa en mer personlig begravning där man hyllar den avlidne på sitt eget sätt. Det kan vara på en vacker plats eller ute till havs eller på något annat sätt än det traditionella.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Stockholm Vasastan behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Stockholm Vasastan

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning