Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Vasastan

Varmt välkommen till en modern begravningsbyrå – Fenix Begravningsbyrå i Vasastan.

När man mister en kär anhörig kan det kännas tungt att arrangera ett avsked som en begravning innebär. Vi vet att det är en ovan och ny situation för dig och vi är lyhörda för dina önskemål. Vi jobbar alltid utefter dina villkor och du är delaktig så mycket du vill och kan överlåta resten till oss.

Hos oss kan du få hjälp med alla arrangera alla typer av begravningar. Oavsett vilken trosinriktning du tillhör så kan vi arrangera en vacker och personlig begravning. Vi har även en lång erfarenhet av begravningar helt utan religiösa inslag om du önskar det. Vi hjälper och stöttar dig genom planeringen, kan ta hand om de praktiska förberedelserna och kan även ombesörja det juridiska kring en anhörigs bortgång.

Fenix Begravningsbyrå i Vasastan

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Tillsammans med våra duktiga rådgivare kan du gå igenom allt som måste planeras och beslutas. De hjälper dig med råd och tips när du behöver det. Du är delaktig i planering och genomförandet så mycket du själv vill, så tar vi hand om det som du tycker känns svårt. Vi avlastar dig när du behöver det och ser till att allt flyter på smidigt.

Fenix begravning erbjuder flera sätt att planera en begravning. I ett telefonsamtal kan du boka allt med våra rådgivare som guidar dig igenom hela processen, en sak i taget. Du kan sitta hemma i lugn och ro tillsammans med din familj gå igenom alla alternativen i vårt planeringsverktyg här på hemsidan och boka. På hemsidan finns allt upplagt steg för steg. Vill du kan vi göra ett hembesök där du får hjälp personligen.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Vasastan

Att ordna en begravning i Vasastan behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

En begravningsceremoni är en personlig akt där man hyllar den avlidnes liv. Därför bör man alltid ta hänsyn till den avlidnes önskan i möjligaste mån. Det finns många sätt att skapa ett fint sista farväl, som sedan kan vara ett vackert minne som man kan bära med sig från begravningen.

Eftersom vi alla är olika så varierar också önskemålen stort. För många är det naturligt att man har en kristen begravningsceremoni, särskilt om den avlidne var troende. För andra känns det bättre att få skapa en mer personlig begravning där man hyllar den avlidne på sitt eget sätt. Det kan vara på en vacker plats eller ute till havs eller på något annat sätt än det traditionella.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Vasastan behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Vasastan

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning