Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå på Östermalm i Stockholm

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå på Östermalm. Vi vet att det alltid är tungt att mista en anhörig eller en nära vän. Samtidigt som man upplever sorg måste en rad praktiska problem lösas. Begravningsceremonin är en viktig del i sorgearbetet och ett sätt att ta farväl.

Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier, som enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller ceremonier enligt annan trosuppfattning. Vi kan ta hand om allt eller precis så mycket du själv vill, allt efter dina önskemål. Förutom att vi står till tjänst med det praktiska kan vi även bistå med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med att någon avlider.

Fenix begravningsbyrå på Östermalm i Stockholm

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Du kan kostnadsfritt planera allt tillsammans med en av våra personliga rådgivare. Ett annat bekvämt sätt är att använda vårt planeringsverktyg, som finns här på vår hemsida. Där kan du steg för steg se vilka alternativen är i varje moment, som du sen kan diskutera tillsammans med din familj i lugn och ro. Känns det tryggare att prata med en fysisk person som hjälper dig, kan vi göra ett hembesök om du vill.

När vi har fått in beställningen kontaktar vi dig för att gå igenom beställningen så att allt blir rätt. Ingenting är bindande förrän du har godkänt vår offert som är grundad på din beställning.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning på Östermalm

Att arrangera en begravning på Östermalm behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Fundera tillsammans med dina nära och kära vilka inslag man kan ha med för att sätta en personlig prägel på begravningsceremonin och få fram känslan av den avlidne. Ett vanligt inslag är att en solist sjunger en favoritlåt och att en präst eller någon anhörig som berättar om den avlidnes liv och personlighet.

Alla sörjer på sitt eget sätt och alla familjer vill ta avsked på olika sätt. Det finns inget som är rätt eller fel i dessa avseenden, det som känns bra är alltid rätt. En del anhöriga väljer helt att avstå från en ceremoni, medan andra slår på stort med en påkostad begravningsceremoni med många gäster.

Men det vanligaste i Sverige är att man samlar den närmaste familjen, släkten och vännerna för en kristen ceremoni i kyrkan. Väljer man en borgerlig begravning har man mycket större frihet. Du kan till exempel välja att ha ceremonin på en vacker plats i naturen. Vi har sett ceremonier hållas ute till havs eller i en vacker park.

När du kontaktar oss på Fenix begravning på Östermalm behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell på Östermalm

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning