Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Sollefteå

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Sollefteå.

När någon som står en nära tas ifrån oss kan det kännas overkligt och man hamnar ofta i ett slags chocktillstånd. Livet blir aldrig riktigt som det har varit och nu tvingas man leva vidare utan den som stod en så nära. Att till råga på allt behöva ordna med en begravning kan kännas både svårt och omständligt när man är mitt i ett sorgearbete.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Sollefteå erbjuder därför hjälp och ser till att allt det som känns svårt blir lite lättare för dig. Om du vill kan vi ordna med hela planeringen och genomförandet eller så mycket du själv vill, det viktigaste är att det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj. Vi guidar dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till.

Fenix Begravningsbyrå i Sollefteå

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Sollefteå

Det kan vara tryggt att veta att personlig rådgivning hos oss är helt kostnadsfri. Ring och prata med våra duktiga rådgivare, de hjälper dig med allt från bokning av ceremonilokal till bokning av präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Om du vill kan du boka allt direkt online i vårt smidiga planeringsverktyg, här finns allt vi har att erbjuda med bilder och priser.

Fördelen med att boka online är att du kan titta på vår hemsida tillsammans med dina nära och kära och se vilka alternativ som känns bäst och välja därefter. Om det skulle kännas tryggare kan vi på Fenix Begravningsbyrå Sollefteå ordna ett hembesök och då du får hjälp med planeringen eller boka ett möte med oss i vår möteslokal i Sollefteå.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Sollefteå

Att arrangera en begravning i Sollefteå behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Varje människa är unik, därför ser varje människas liv ut på olika sätt. Ni anhöriga som kände den avlidne vet därför vad som var speciellt med den denne. För att få fram känslan av personen så att det blir så personligt och vackert som möjligt behöver vi er hjälp. Har ni några speciella önskemål i planeringen är det alltid välkommet.

Idag vill de flesta skapa en begravning som känns personlig, det kan man göra genom att man bildar ett tema kring den avlidnes intressen. Man kan också dekorera kistan med personliga föremål och kanske be barnen rita teckningar som man dekorerar med. Personlig musik under ceremonin bidrar till stämningen, antingen om någon sjunger några låtar eller att de spelas upp med spotify.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Sollefteå behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Sollefteå

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning