Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Skellefteå

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Skellefteå.

Alla får vi oundvikligen uppleva att någon vi håller kär lämnar jordelivet en dag, det tillhör livet. Men varje gång känns det lika overkligt och överrumplande, även om det var väntat. Vi på Fenix Begravningsbyrå Skellefteå möter människor i sorg varje dag och vi vet att det är tungt och jobbigt att ordna en begravning mitt under sorgearbetet.

Men vi på Fenix Begravningsbyrå gör det svåra enkelt för dig. Hos oss får du råd och hjälp med precis det du behöver, när du arrangerar ett minnesrikt och vackert avsked med oss. Vi arrangerar alla sorters begravningsceremonier, enligt Svenska kyrkans ordning i kyrkor eller i kapell, borgerliga begravningar enligt dina önskemål eller enligt annan trosuppfattning.

Fenix Begravningsbyrå i Skellefteå

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Skellefteå

Det är mycket att tänka på och som ska ordnas när man planerar en begravning. Därför får du alltid en personlig rådgivare som hjälper dig, utan att det kostar något extra. Tillsammans med rådgivaren kan du planera varje steg i begravning via ett telefonsamtal, utan att du behöver lämna hemmet.

Du kan även planera allt online i vårt planeringsverktyg här på vår hemsida. Där ser du alla alternativ steg för steg i planeringen. En fördel med detta är att ni kan sitta hela familjen och diskutera begravningens alla detaljer, priser och alternativ. Dyker upp frågor finns vi bara ett telefonsamtal bort.

Vi har även alternativet att boka in ett personligt möte, antingen via ett hembesök hos dig eller i vår möteslokal i Skellefteå.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Skellefteå

Att arrangera en begravning i Skellefteå behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

En begravning är en viktig del i sorgearbetet och vi på Fenix Begravningsbyrå Skellefteå vill att du ska känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt dig. Det finns inte två begravningar som är lika, eftersom en begravningsceremoni är väldig personlig akt. Det beror på att den vi ska hedra och säga farväl till är en unik människa som har levt färdigt sitt liv. Hade den avlidne egna önskemål hur begravningen ska gå till tar vi naturligtvis först och främst hänsyn till dennes önskan.

Många familjer vill ha hjälp med att trycka upp personliga inbjudningskort och ceremoni kort som man delar ut när gästerna anländer, Det är vanligt att man vill dekorera kistan i ett tema med speciella blommor och personliga föremål som är kopplat till den avlidne. Man brukar ibland anlita en solist som sjunger låtar som den avlidne gillade eller spela upp dem via spotify.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Skellefteå behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Skellefteå

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning