Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Sigtuna

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Sigtuna. För dig som precis har mist en närstående är chocken och sorgen kanske det mest påtagliga just nu. Om ett tag kanske du kan se tillbaka på begravningsceremonin som en vacker hyllning till din anhörige, och ett fint minne att bära med dig. Innan dess är det mycket praktiskt att tänka på inför begravningen och många val som ska göras. Vår uppgift är att finnas som en hjälpande hand genom hela processen, och att du ska få bestämma hur mycket eller lite du vill göra själv. Tillsammans utformar vi en personlig och minnesvärd begravningsceremoni som är precis som ni vill ha den.

Fenix Begravningsbyrå i Sigtuna

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det behöver inte vara krångligt att planera en begravning. Kontakta oss på Fenix för gratis rådgivning. Det är bra om ni som anhöriga först har diskuterat ungefär hur ni vill att begravningen ska se ut, och om den avlidne hade några egna önskemål. Det kan också vara bra att fundera över vad ni vill att vi ska hjälpa er med, om det är något ni vill ta hand om själva eller om vi ska sköta allt.

Hos oss kan du välja att planera och boka på flera olika sätt. Många uppskattar möjligheten att boka via vår hemsida, och därefter gå igenom beställningen med oss. Då kan du i lugn och ro fundera över alla alternativ utan tidskrav, på en tid och plats som passar dig, och samtidigt vara trygg med att ingenting glöms bort. Du kan också välja att planera tillsammans med någon av våra duktiga rådgivare, antingen i ett personligt möte eller via telefon.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Sigtuna

Att ordna en begravning i Sigtuna behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Idag är det fler och fler som i förväg planerar eller har önskemål om sin egen begravning. Det kan vara för att underlätta för sina anhöriga, eller för att man vill bli ihågkommen på ett speciellt sätt. En del har skrivit ett eget tal som man vill ska läsas upp under ceremonin. Du som anhörig kanske också har idéer om hur du kan göra begravningsceremonin till en personlig hyllning åt din närstående. Fråga oss gärna om du har funderingar över vad som är praktiskt möjligt, vi har lång erfarenhet av att arrangera begravningar med en personlig prägel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Sigtuna behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Sigtuna

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning