Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Sigtuna

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Sigtuna. För dig som precis har mist en närstående är chocken och sorgen kanske det mest påtagliga just nu. Om ett tag kanske du kan se tillbaka på begravningsceremonin som en vacker hyllning till din anhörige, och ett fint minne att bära med dig. Innan dess är det mycket praktiskt att tänka på inför begravningen och många val som ska göras. Vår uppgift är att finnas som en hjälpande hand genom hela processen, och att du ska få bestämma hur mycket eller lite du vill göra själv. Tillsammans utformar vi en personlig och minnesvärd begravningsceremoni som är precis som ni vill ha den.

Fenix Begravningsbyrå i Sigtuna

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det behöver inte vara krångligt att planera en begravning. Kontakta oss på Fenix för gratis rådgivning. Det är bra om ni som anhöriga först har diskuterat ungefär hur ni vill att begravningen ska se ut, och om den avlidne hade några egna önskemål. Det kan också vara bra att fundera över vad ni vill att vi ska hjälpa er med, om det är något ni vill ta hand om själva eller om vi ska sköta allt.

Hos oss kan du välja att planera och boka på flera olika sätt. Många uppskattar möjligheten att boka via vår hemsida, och därefter gå igenom beställningen med oss. Då kan du i lugn och ro fundera över alla alternativ utan tidskrav, på en tid och plats som passar dig, och samtidigt vara trygg med att ingenting glöms bort. Du kan också välja att planera tillsammans med någon av våra duktiga rådgivare, antingen i ett personligt möte eller via telefon.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Sigtuna

Att ordna en begravning i Sigtuna behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Idag är det fler och fler som i förväg planerar eller har önskemål om sin egen begravning. Det kan vara för att underlätta för sina anhöriga, eller för att man vill bli ihågkommen på ett speciellt sätt. En del har skrivit ett eget tal som man vill ska läsas upp under ceremonin. Du som anhörig kanske också har idéer om hur du kan göra begravningsceremonin till en personlig hyllning åt din närstående. Fråga oss gärna om du har funderingar över vad som är praktiskt möjligt, vi har lång erfarenhet av att arrangera begravningar med en personlig prägel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Sigtuna behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Sigtuna

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning