Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Östersund

Välkommen till en modern begravningsbyrå – Fenix begravningsbyrå i Östersund. Vi hjälper dig att anordna en vacker och personlig begravning för att hedra din nära och kära som har betytt mycket för dig. Vår uppgift är att stötta och avlasta dig genom att ta hand om det praktiska och det juridiska som kan kännas mycket tungt när man sörjer den man älskar.

Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier, som enligt svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller andra typer av ceremonier om du tillhör ett annat trossamfund. Vi kan ta hand om allt efter dina önskemål eller precis så mycket du själv vill.

Fenix begravningsbyrå i Östersund

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Du kan vara lugn och trygg när du vänder dig till oss. Rådgivningen hos oss är kostnadsfri och du får råd och tips av en personlig rådgivare. Du kan i lugn och ro tillsammans med dina anhöriga titta på alla våra alternativ som finns på vår hemsida och boka, utan att behöva känna någon tidspress kring de val som ska göras. Vi ringer dig och går igenom allt steg för steg i din beställning för att säkerhetsställa att allt blir rätt.

Vill du, kan allt bokas per telefon tillsammans med någon av våra rådgivare och du får råd under samtalets gång. Om du hellre vill ha ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen gör vi gärna ett hembesök. Ingenting är bindande förrän du godkänner offerten som vi skickar till dig, oavsett hur du bokar.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Östersund

Att arrangera en begravning i Östersund behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

För att sätta en personlig prägel på begravningsceremonin och få fram känslan av den avlidne behöver vi din hjälp. Fundera tillsammans med dina nära och kära vad för inslag man kan ha med som var unikt för just honom eller henne. Ett vanligt inslag är att en solist sjunger en favoritlåt eller att någon anhörig berättar om den avlidnes liv och hurdan han eller hon var.

Har ni några önskemål, hur udda det än tycks vara, så ta upp det med oss. Vi gör allt i vår makt att uppfylla era önskemål. Det finns inte två begravningar som är lika, på grund av att en begravningsceremoni är väldig personlig. Alla vill ta avsked på olika sätt och i det här avseendet finns det inget som är rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Östersund behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Östersund

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning