Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 520 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Östersund

Välkommen till en modern begravningsbyrå – Fenix begravningsbyrå i Östersund. Vi hjälper dig att anordna en vacker och personlig begravning för att hedra din nära och kära som har betytt mycket för dig. Vår uppgift är att stötta och avlasta dig genom att ta hand om det praktiska och det juridiska som kan kännas mycket tungt när man sörjer den man älskar.

Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier, som enligt svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller andra typer av ceremonier om du tillhör ett annat trossamfund. Vi kan ta hand om allt efter dina önskemål eller precis så mycket du själv vill.

Fenix begravningsbyrå i Östersund

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Du kan vara lugn och trygg när du vänder dig till oss. Rådgivningen hos oss är kostnadsfri och du får råd och tips av en personlig rådgivare. Du kan i lugn och ro tillsammans med dina anhöriga titta på alla våra alternativ som finns på vår hemsida och boka, utan att behöva känna någon tidspress kring de val som ska göras. Vi ringer dig och går igenom allt steg för steg i din beställning för att säkerhetsställa att allt blir rätt.

Vill du, kan allt bokas per telefon tillsammans med någon av våra rådgivare och du får råd under samtalets gång. Om du hellre vill ha ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen gör vi gärna ett hembesök. Ingenting är bindande förrän du godkänner offerten som vi skickar till dig, oavsett hur du bokar.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Östersund

Att arrangera en begravning i Östersund behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
I en möteslokal, hemmet eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

För att sätta en personlig prägel på begravningsceremonin och få fram känslan av den avlidne behöver vi din hjälp. Fundera tillsammans med dina nära och kära vad för inslag man kan ha med som var unikt för just honom eller henne. Ett vanligt inslag är att en solist sjunger en favoritlåt eller att någon anhörig berättar om den avlidnes liv och hurdan han eller hon var.

Har ni några önskemål, hur udda det än tycks vara, så ta upp det med oss. Vi gör allt i vår makt att uppfylla era önskemål. Det finns inte två begravningar som är lika, på grund av att en begravningsceremoni är väldig personlig. Alla vill ta avsked på olika sätt och i det här avseendet finns det inget som är rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Östersund behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Östersund

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning