Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Norrtälje

Välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå i Norrtälje.

Vi finns här för dig helt på dina villkor. När något så svårt som att mista en närstående inträffar kan det ibland kännas som om tiden stannar upp. Då kan det vara extra tungt att samtidigt behöva ta hand om alla praktiska saker som inte kan vänta. Det är möjligt att anordna en begravning utan att ta hjälp av en begravningsbyrå, om man vill. Men det är mycket att hålla reda på och många val som ska göras, såväl praktiska åtgärder som planering inför själva begravningsceremonin. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål och kan även ta hand om det juridiska, transporter, tömning av bostaden och mycket annat.

Vi hjälper dig att arrangera en minnesvärd och vacker begravning på det sätt du önskar, oavsett om den sker enligt Svenska kyrkans ordning, eller om du önskar ordna någon annan typ av begravning. Självklart kan du vända dig till oss även om ni inte önskar att ha någon ceremoni alls, eller om ni av någon anledning vill skjuta upp den till ett senare tillfälle.

Fenix Begravningsbyrå i Norrtälje

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

När man ska planera en begravning är det många val som ska göras, men det måste inte vara svårt eller krångligt. Vi tycker att det är självklart att du ska ha möjlighet att planera begravningen på ett sätt som är enkelt och smidigt för just dig. Därför kan du hos oss göra alla dina val via telefon, i ett personligt möte eller direkt på vår hemsida.

Många föredrar att boka med vårt planeringsverktyg på datorn, eftersom det ger större frihet att kunna sitta hemma och fundera i lugn och ro utan någon tidspress. Skulle det dyka upp frågor är det bara att slå oss en signal, du får alltid kostnadsfri rådgivning under hela processen.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Norrtälje

Att arrangera en begravning i Norrtälje behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Hade den avlidne särskilda önskemål om sin egen begravning, eller har du själv idéer om hur du vill att begravningen ska se ut? Tveka inte att be oss om hjälp att förverkliga dem. Vi har lång erfarenhet av att arrangera personliga och minnesvärda begravningar, och kommer att göra vårt allra bästa för att uppfylla även lite mer ovanliga önskemål så långt det bara är möjligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Norrtälje behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Norrtälje

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning