Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå på Värnhem

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Värnhem.

När en mycket nära anhörig går bort är det något man aldrig kan vara känslomässigt förberedd på och kanske är det den jobbigaste upplevelsen man kan vara med om här i livet. Sorgearbetet är något som kan se lite olika ut för oss människor. Men oavsett hur den ter sig så vet vi också att en begravning är en viktig del i sorgeprocessen.

Det är inte lätt att i denna stund av sorg och känslomässig turbulens börja att tänka på en begravning. Därför vill vi på Fenix Begravningsbyrå Värnhem finnas här och hjälpa dig igenom alla svåra beslut som måste fattas när du ska planera en begravning. Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier, som kyrkliga eller borgerliga eller enligt det trossamfund du tillhör. Vi kan även bistå med de juridiska frågorna som t.ex. bouppteckning, om du så önskar.

Fenix Begravningsbyrå på Värnhem

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Värnhem

Det är mycket som ska beställas, bokas och praktiskt ordnas inför en begravning. Man måste boka allt från präst, transport, representant, ceremonilokal till blommor och kista, med mera. Därför kan det vara tryggt att få hjälp av någon som vet vad som ska göras och som ordnar med allt till det bästa. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Värnhem kan du planera och boka allt efter dina önskemål och på flera olika sätt som passar dig.

  • Boka online själv eller tillsammans med familjen i vårt planeringsverktyg på hemsidan.
  • Ring oss och boka tillsammans med en personlig rådgivare och få råd med val av olika slag och på tips på olika inslag som skapar personlig prägel.
  • Vill du ha hjälp med att planera, kan en representant göra ett hembesök.
  • Få personlig hjälp och träffas i vår möteslokal på Drottninggatan 6C i Värnhem.
Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning på Värnhem

Att ordna en begravning på Värnhem behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Personliga önskemål kan vara något som den avlidne önskade. Ett av de vanligaste inslagen på en begravning är att låta någon solist eller någon i sin bekantskapskrets framföra en eller flera låtar som den avlidne gillade. Vi har sett barnbarn gå fram och sjunga för sin avlidna mormor och som dekorerar kistan med fina teckningar som de har gjort. Det är ganska vanligt att man sätter ett fint fotografi på den avlidne på kistan, inbäddat med vackra blommor.

Här är några vanliga exempel på hur vi på Fenix Begravningsbyrå Värnhem hjälper till att skapa en personlig begravning. Vi kan exempelvis hjälpa till att designa ett inbjudningskort eller programblad som känns personligt. Dekorera kistan med blommor som den avlidne tyckte om och med något personligt föremål som tillhörde denne. Om någon orka hålla ett fint tal vore fantastiskt, det skapar en fin atmosfär på ceremonin.

När du kontaktar oss på Fenix begravning på Värnhem behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell på Värnhem

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning