Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Malmö Söder

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Malmö Söder.

Vi är alla olika rustade i livet att bemöta sorger och kriser, och sorgen efter en anhörig kan ta sig många uttryck och är en av livets mest omvälvande upplevelser. För oss på Fenix Begravningsbyrå Malmö Söder handlar en begravning om att vara flexibla när man ska hedra ett liv som har varit. Hos oss får du hjälp med att planera en vacker ceremoni och fylla den med kärlek, minnen och berättelser om den avlidne.

Fenix begravningsbyrå har erfarenhet av att arrangera alla typer av begravningsceremonier då vi samarbetar med alla slags trossamfund. Vi bistår även med kontakt med präst, transport, bokning av ceremonilokal, bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Malmö Söder

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Malmö Söder

Du behöver inte känna stress över allt som måste bokas och beställas, du kan ta hjälp av våra rådgivare som hjälper dig med det du inte orkar med och vägleder dig kostnadsfritt så du inte missar något. Hos Fenix Begravningsbyrå Malmö Söder du i lugn och ro planera och boka en begravning hemifrån. Du kan ringa oss och få hjälp eller använda vårt planeringsverktyg på vår hemsida, där du guidas genom beställningsprocessen, steg för steg.

Fördelen med att boka online är att du enkelt kan se alla alternativen och diskutera tillsammans med familjen utan att känna tidspress, i din trygga hemmiljö. Uppstår det frågor eller att något känns svårt, då är vi bara ett telefonsamtal bort. Om det passar dig bättre, gör vi gärna ett hembesök men vi kan även boka in ett möte i vår möteslokal på Södra Förstadsgatan 63 i Malmö Södra. (Observera att tidsbokning krävs.)

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Malmö Söder

Att arrangera en begravning i Malmö Söder behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det finns många sätt att göra en begravning personlig. Ett av sätten är att skapa ett personligt ceremoniprogram med en liten historia om personen, som gästerna får när de kommer. Man kan göra ett kollage eller sätta ett fint fotografi på kistan. Man behöver inte alltid pryda kistan bara med blomsterarrangemang utan man kan pryda runt eller på kistan med personliga föremål som en gitarr eller favoritmössan som alltid var på.

Ett av de vanligaste inslagen på en begravning är att man spelar upp speciell musik som den avlidne gillade. Musiken kan framföras av en anlitad solist eller sjungas av en vän eller släkting. Man kan även spela upp musiken i högtalarna med spotify. Ett personligt tal är alltid uppskattat av någon som stod den avlidne nära, även om man tappar bort sig när känslorna blir jobbiga. Det gör det ännu mer känslosamt och fint.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Malmö Söder behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Malmö Söder

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning