Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Malmö Öster

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå Malmö Öster.

Mötet med döden när man förlorar en nära anhörig kan utgöra en av våra svåraste livskriser. Sorgen är alltid personlig och alla upplever vi den olika. Det tar olika lång tid för var och en att bearbeta sorgen och ta sig igenom den. En begravning är ett sätt att ta farväl och en viktig del i sorgearbetet. Vi på Fenix Begravningsbyrå Malmö Öster vill finnas till där så att det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt i en svår stund som denna.

För oss handlar en begravning om att hylla ett liv som har varit, vi guidar dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till, det spelar ingen roll vilken religion du tillhör. Vi står till tjänst med att hitta och boka ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera.

Fenix Begravningsbyrå i Malmö Öster

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Malmö Öster

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du vänder dig till oss på Fenix begravningsbyrå Malmö Öster. Vi vet vad som måste göras och guidar dig igenom hela bokningsprocessen helt kostnadsfritt. Du kan planera tillsammans med en av våra personliga rådgivare per telefon och få råd och tips eller använda vårt planeringsverktyg på här på hemsidan för att boka allt i din egen takt. Fördelen med att boka online är att du tillsammans med din familj kan gå i genom vilka alternativ som finns i varje moment, i lugn och ro.

Känns det tryggare om vi hjälper dig personligen att boka, kan vi göra ett hembesök, alternativt boka ett möte på Drottninggatan 6C, där vi har vår möteslokal. Hur du än väljer att boka en begravning med oss är ingenting bindande förrän du har godkänt din offert med ett fast pris som du får av oss.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Malmö Öster

Att ordna en begravning i Malmö Öster behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vid en begravning bör man utgå ifrån den avlidnes önskan om denna hade några. Men om det är så kanske du som anhörig vet det ändå, eftersom du kände den avlidne i livet och vet därför bäst hur denne skulle vilja ha det. Det kan vara svårt att veta vad man ska göra för att ceremonin ska kännas varm och personlig, men det därför är vi Fenix begravningsbyrå Malmö Öster finns här för att komma med råd och tips som passar just din familj.

Att dekorera kistan med personliga föremål som talar om vem den avlidne var är fint. Det kan förstärkas med att någon nära vän eller släkting berättar om händelser ur den avlidnes liv, alternativt att prästen eller officianten berättar. Man kan till exempel göra ett fint och personligt ceremoniprogram som alla närvarande får. På minnesstunden efteråt kan man kanske servera något som den avlidne tyckte mycket om som kanske väcker minnen för de som kände den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Malmö Öster behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Malmö Öster

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning