Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Kumla

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Kumla.

När en familjemedlem går bort hamnar man ofta i chocktillstånd på grund av svår sorg. Världen stannar upp och det kan vara svårt att ta sig för någonting alls. I denna sorgens stund kan det kännas tryggt att få hjälp av någon som kan och förstår vad man behöver hjälp med när man ska planera en begravning. Vi på Fenix Begravningsbyrå Kumla finns vid din sida och hjälper dig genom planeringsprocessen.

Hos oss får du all den hjälp du behöver och tillsammans kan vi arrangera en vacker och personlig begravningsceremoni. Vi samarbetar med alla typer av trossamfund och kan arrangera ceremonier enligt såväl Svenska Kyrkans ordning eller enligt trossamfund med en annan tro. Självklart kan vi också hjälpa dig med en vacker personlig borgerlig ceremoni om ni så önskar. Vi kan också bistå med bouppteckning och allt som rör det juridiska i samband med ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Kumla

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Kumla

Fenix Begravningsbyrå Kumla vet att personlig närvaro är av största vikt för dig som anhörig. För oss är det personliga samtalet med dig viktigt för att få en bild av vem den avlidne var och få ett hum om hur du har tänkt dig. Du får kostnadsfri rådgivning med tips och råd och vi stöttar under hela vägen från planering och genomförande av ceremonin. Även om vi på Fenix begravningsbyrå ger råd och förslag längs vägen, är det du själv som avgör hur du vill ha det.

Vi har skapat flera smidiga sätt att planera en begravning. Du kan sköta allt via telefonkontakt med din rådgivare eller sitta i lugn och ro i hemmet och planera med hjälp av vårt planeringsverktyg. Men vill du hellre sitta ned och diskutera personligen med oss, så ordnar vi med ett hembesök, alternativt ordnar ett möte i vår möteslokal i Kumla.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Kumla

Att arrangera en begravning i Kumla behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

En begravning kan se ut på en mängd olika sätt. Vissa vill hålla den enkel och kanske rent av helt hoppa över ceremonin, medan andra familjer vill bjuda in så många som möjligt som kände den avlidne så det blir så många gäster som möjligt. Vi vill alla hedra våra avlidna anhöriga, men vi har olika sätt att göra det på.

Har du något speciellt önskemål i samband med ceremonin så tveka inte att ta upp det med oss. Vi har sett många ”udda” inslag och det är det som många gånger gör ceremonin så personlig, så var inte rädda att fråga oss! Vi gör allt för att förverkliga idén, så länge det är respektfullt gentemot den avlidne. De vanligaste inslaget på en begravning är att man har med favoritmusik som den avlidne hade.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Kumla behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Kumla

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning