Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Knivsta

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Knivsta

Livet blir aldrig desamma när vi förlorar någon som står oss nära. Mitt i detta känslomässiga kaos av känslor, tankar och minnen är det inte lätt att ens tänka på att planera en begravning. Sorgearbetet ser olika ut för oss människor, men vi vet också att ta farväl som man gör vid en begravning är en viktig del i sorgeprocessen. Därför vill vi finnas här för dig att lösa allt det som känns tungt och jobbigt att ta tag i. Du är med hela vägen och bestämmer själv hur mycket du vill ha hjälp med.

Vi arrangerar olika typer av kristna ceremonier, borgerliga ceremonier eller enligt trossamfund med en annan tro. Vi ser till att boka ceremonilokal som kan vara en kyrka eller ett kapell, bokar en önskad präst eller borgerlig officiant. Vi har representanter som ser till att allt flyter på under ceremonin och bokar en minnesstundslokal med förtäring om så önskas.

Fenix Begravningsbyrå i Knivsta

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Knivsta

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Knivsta är det kostnadsfritt att planera en begravning, du får en personlig rådgivare som guidar dig genom hela bokningsprocessen. Något som är mycket uppskattat hos våra kunder är vårt smidiga planeringsverktyg som vi har här på vår hemsida. Här kan du i lugn och ro tillsammans med din familj boka allt steg för steg och titta igenom alla våra alternativ. Uppstår det några oklarheter under bokningen så finns vi ett telefonsamtal bort.

Vi gör även hembesök om det känns tryggare att boka i din hemmiljö, alternativt bokar ett möte med oss i vår möteslokal i Knivsta.

Det kan vara bra att ha tänkt igenom vissa grundläggande frågor innan vi börjar planeringen. Frågor som: önskas det en kyrklig eller en borgerligbegravning, vilken kyrka eller kapell och om det ska vara en kremering eller en jordbegravning? Om det ska vara en minnesstund efter ceremonin kan det vara bra att veta hur många gäster kan tänkas komma.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Knivsta

Att arrangera en begravning i Knivsta behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Eftersom vi alla är unika vill vi också skapa den sista avskedsstunden så unik och personlig som möjligt. Grunden för hela planeringen som vi på Fenix Begravningsbyrå Knivsta alltid tar hänsyn till är om den avlidne hade några särskilda önskemål om sin begravning. Har ni några idéer eller önskemål som kan sätta personlig prägel väver vi ihop det med den avlidnes önskan.

Oftast blir en begravning väldigt personlig tack vare våra erfarna präster eller officianter, som berättar om den avlidnes liv och personlighet. Det är ganska vanligt att man spelar upp favoritlåtar som den avlidnes hade. Man kan dekorera kistan med personliga föremål tillsammans med blommor i vackra färger så att det blir personligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Knivsta behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Knivsta

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning