Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Kiruna

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Kiruna.

När man nyss har mist någon man håller av kan det vara svårt att vara klartänkt och orka med att planera en begravning. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Kiruna får du råd och hjälp att ta dig igenom alla svåra beslut som måste tas, när en nära anhörig har gått bort. Vi finns här för att underlätta och göra det så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj i denna svåra stund. Vi hjälper dig att ordna en vacker och personlig begravning precis som du har tänkt dig.

Vi arrangerar en begravning enligt kyrkans ordning eller enligt den trosuppfattning du tillhör. Är det en borgerlig ceremoni som är aktuell så ordnar vi det naturligtvis. Förutom att vi står till tjänst med allt det praktiska kring planering av begravningen kan vi även bistå med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Kiruna

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Kiruna

Fenix Begravningsbyrå Kiruna ger dig full service med såväl fysisk som digital närvaro när du behöver det. Vi vill fungera som ett bollplank men också stötta och ta över i de stunder när allt känns svårt och övermäktigt. Vi erbjuder flera enkla sätt att boka och planera en begravning.

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå kan du välja mellan att planera alltsammans med våra personliga rådgivare helt kostnadsfritt. Alternativt sitta hemma i lugn och ro och använda vårt planeringsverktyg och titta igenom alla våra alternativ. Vill du träffa oss personligen, gör vi gärna ett hembesök eller boka ett möte i vår möteslokal vi har i Kiruna.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Kiruna

Att ordna en begravning i Kiruna behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Som vi alla vet så är varje människa unik och lever sitt liv på ett alldeles eget sätt. Vi tänker och gör saker på olika sätt och vi tror även på olika saker. Därför tycker vi att man ska skapa en begravning som präglar den avlidnes liv på ett personligt sätt som knyter an till vem han eller hon var i livet. Naturligtvis tar vi i första hand hänsyn till den avlidnes önskemål om sin begravning, om det finns något uttalat.

Oftast blir alla begravningar väldigt unika och skapar sin egen atmosfär alldeles av sig självt, eftersom önskemålen varierar så stort. Vi på Fenix Begravningsbyrå Kiruna lyssnar till dina idéer och gör vad vi kan för att förverkliga allt, om det är möjligt. Många väljer egen vacker musik eller låter en solist sjunga under ceremonin.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Kiruna behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Kiruna

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning