Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Härnösand

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Härnösand.

När du är inne på vår hemsida har du förmodligen förlorat en nära anhörig. Det är alltid tungt och mycket förvirrande att mista en anhörig eller en nära vän. Samtidigt som man upplever stor sorg måste en rad praktiska saker som en begravning planeras och genomföras. Men det positiva med en begravningsceremoni är att det är en viktig del i sorgearbetet och ett konkret sätt att ta ett fint farväl.

Fenix Begravningsbyrå Härnösand är en erfaren begravningsbyrå som kan arrangera alla typer av begravningsceremonier, som enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller ceremonier enligt annan trosuppfattning. Vi kan ta hand om allt eller precis så mycket du själv vill, det avgör du helt själv. Förutom att vi hjälper till med allt det praktiska kring en begravning kan vi även bistå med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med att någon avlider.

Fenix Begravningsbyrå i Härnösand

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Härnösand

Det kan kännas övermäktigt att planera en begravning men det behöver inte vara det. Det är många saker som måste bokas, beställas och genomföras men du kan låta oss göra det du inte orkar med. Vi hjälper dig kostnadsfritt att planera så att du får överblick på vad det kommer att kosta och hur allt kommer att genomföras. Våra personliga rådgivare på Fenix Begravningsbyrå Härnösand finns här hela vägen från början till slut.

Det finns flera sätt att bekvämt planera en begravning hos oss. Antingen hjälper din personliga rådgivare dig att boka allt steg för steg via telefon eller så kan du planera bekvämt i vårt planeringsverktyg på vår hemsida. Där är allt upplagt steg för steg med de olika alternativen och priser i varje moment. Känns det tryggare att få hjälp av en fysik person kan vi göra ett hembesök eller så kan vi mötas i vår möteslokal i Härnösand.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Härnösand

Att ordna en begravning i Härnösand behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

En sak som är säker är att varje människa är unik och därför lever vi alla vårt liv på olika sätt. Alla har vi vårt eget sätt tänka, tycka och tro, och därför gör vi saker och ting på olika sätt. Vi på Fenix Begravningsbyrå Härnösand vill göra vårt bästa för att sätta en personlig prägel på ceremonin så att man får fram känslan av vem din anhörige var.

Några vanliga och enkla inslag som man ha med under ceremonin som kan förstärka känslan kan vara att ha ett inramat fotografi på den avlidne och att man spelar upp en favoritlåt med spotify eller som sjungs av en solist. När en präst eller officiant berättar om den avlidnes liv och personlighet är också ett viktigt inslag under ceremonin.

Alla familjer sörjer på sitt eget sätt och tar avsked på olika sätt. En del anhöriga väljer att helt avstå från en ceremoni, medan andra vill ha en ceremoni med öppet hus där alla som kände den avlidne får komma. Det finns inget som är rätt eller fel i dessa avseenden, det som känns rätt är alltid rätta.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Härnösand behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Härnösand

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning