Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Hammarstrand

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Hammarstrand.

Man kan aldrig vara förberedd på de känslor som uppstår när man mister en nära vän eller anhörig. Varje människa är unik och därför sätter de djupa spår i ens liv på ett väldigt speciellt sätt. Därför är vår främsta uppgift att avskedsceremonin blir både minnesvärd, vacker och personlig. Fenix Begravningsbyrå finns här för att avlasta de anhöriga genom och ta hand om det praktiska, som kan kännas tungt, men även det juridiska om man så önskar.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Hammarstrand har erfarenhet av att arrangera alla typer av begravningar, såsom kyrkliga begravningar ledd av en präst, borgerliga med officiant eller enligt en annan trosuppfattning. Vi arrangerar allt efter dina önskemål – eller så mycket eller lite som du själv vill. Hos oss får du alltid ett rimligt fast pris utan att kompromissa på kvalitet och önskemål.

Fenix Begravningsbyrå i Hammarstrand

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Hammarstrand

Det kan vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som ska göras. När du kontaktar oss på Fenix Begravningsbyrå Hammarstrand, får du en personlig rådgivare som hjälper dig genom processen helt kostnadsfritt. Du kan även i lugn och ro tillsammans med dina nära och kära använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida och se alla priser och alternativ vi har att erbjuda i varje steg.

Vill du ha hjälp av en fysisk person kan en representant från oss göra ett hembesök. Det går även bra att boka ett möte i vår lokala möteslokal på Hammarstrand. Det enkelt att planera en begravning med oss på Fenix begravningsbyrå, och din personliga rådgivare ringer upp dig när vi har fått beställningen, för att se till att inget blir missat.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Hammarstrand

Att arrangera en begravning i Hammarstrand behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det är naturligtvis alltid välkommet med personliga önskemål när vi planerar. Alla begravningar ser olika ut, vilket gör att en begravning är en väldig personlig ceremoni. För att få fram känslan av personen ni kände, krävs eftertanke och ett öga för detaljer därför hjälps vi åt att skapa den känslan tillsammans med er anhöriga som kände den avlidne i livet.

Vilka inslag som kan skapa en personlig känsla under ceremonin är förstås olika men några av de vanligaste inslagen är att man har med sång och musik som den avlidne gillade. Musiken kan framföras av en solist, anhörig eller spelas upp med spotify. Präster och officianter brukar också vara mycket erfarna med att få fram känslan av vem den avlidne var i livet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Hammarstrand behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Hammarstrand

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning