Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå på Hisingen i Göteborg

Varmt välkommen till en modern begravningsbyrå på Hisingen i Göteborg. De anhörigas behov av mer transparens och större tillgänglighet vid planering och bokning av begravningen har legat till grund för vår utveckling. Hos oss får du hjälp med att planera en vacker och finstämd begravning på dina villkor.

Vi på Fenix begravningsbyrå på Hisingen vill vara ditt stöd under hela vägen vid planering och genomförande av begravningen. Fenix begravning arrangerar alla typer av begravningsceremonier då vi samarbetar med alla trossamfund. Vi hjälper även till med kontakt av präst, bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall.

Fenix begravningsbyrå på Hisingen i Göteborg

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Hos oss är personlig rådgivning kostnadsfri när du planerar en begravningsceremoni. Det kan vara bra att ha diskuterat de grundläggande bitarna med familjen innan ni pratar med oss. Ska det vara en religiös eller borgerlig begravning? Ska den avlidne kremeras eller jordbegravas?

Det är många frågor som ska besvaras och om man vill kan man planera allt hemifrån i lugn och ro. Du kan ringa och planera tillsammans med en personlig rådgivare, planera och boka i vårt planeringsverktyg här på hemsidan eller få hjälp av en representant personligen vid ett hembesök.

Vi hjälper dig gärna med att hitta en lämplig lokal att samlas i efteråt för minnesstunden och en begravningsplats. Vår representant tar hand om allt det praktiska och finns där för dig under hela begravningsceremonin.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Hisingen

Att arrangera en begravning i Hisingen behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Alla vill skapa en så varm, minnesvärd och personlig begravning som möjligt. Fundera på vad ni kan göra för att det ska bli så personligt som möjligt. Att t.ex. boka en solist som framför en favoritlåt är ett ganska vanligt sätt att knyta an till vem den avlidne var i livet.

Har du några särskilda önskemål så var inte rädd för att tala om det för oss även om det känns lite ”udda”. Alla begravningar ser olika ut eftersom det är en väldigt personlig ceremoni. Därför finns det ingenting som är rätt eller fel i sammanhanget. En del vill slå på stort med många gäster och andra vill bara samla den närmaste familjen.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Hisingen behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Hisingen

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning