Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Gällivare

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Gällivare.

Det är en tung fas i livet när man mister en nära anhörig. Därför kan det kännas både svårt och omständligt att arrangera en begravning när man sörjer och känslorna tar överhanden. Vi erbjuder därför hjälp med planeringen och genomförandet, så att det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj. Vi vill hjälpa dig och se till att allt det som känns svårt blir lite lättare.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Gällivare vill finnas här och guida dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Din personliga rådgivare hos oss hjälper dig med allt från bokning av präst eller borgerlig officiant, ceremonilokal, minnesstundslokal, solist, transporter och gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Gällivare

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Gällivare

Det kan vara skönt att veta att personlig rådgivning är helt kostnadsfri hos oss. Vi vill finns här för att fungera som ett bollplank och vi gör vårt yttersta för att lyssna av hur du vill anordna en fin personlig begravning. Innan vi börjar kan det vara bra att ha funderat över några grundläggande frågor, som vad ska ceremonin innehålla, vilken typ av begravning, kyrklig eller borgerlig, kremering eller jordbegravning.

Du kan planera begravningsceremonin direkt här på vår hemsida och titta igenom alla alternativ och se alla priser i lugn och ro tillsammans med dina nära och kära. I vårt planeringsverktyg finns allt upplagt för att arrangera en begravning. Uppstår det frågor kan du bara slå oss en signal. Det finns fyra olika sätt att boka en begravning hos oss på Fenix Begravningsbyrå Gällivare. Ringa och få hjälp av en rådgivare, boka på hemsidan, få hembesök av en representant eller boka möte med oss i vår möteslokal i Gällivare.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Gällivare

Att arrangera en begravning i Gällivare behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla begravningar ser olika ut och hur man vill ha arrangerat en begravning kan variera stort. Speciella önskemål kan vara att den avlidne hade ett uttalat önskemål exempelvis. Har ni några särskilda önskemål i planeringen, så att det blir så minnesvärt och personligt som möjligt? Då gör vi vad vi kan för att förverkliga det. Du är välkommen med förslag så hjälps vi åt genom att bolla tankar för att göra ceremonin så personlig som möjligt.

Ett vanligt inslag på en begravning är att man spelar låtar från en favoritartist som den avlidne gillade eller låta någon sjunga på begravningen. Ett fantastiskt personligt och fint önskemål som vi Fenix Begravningsbyrå Gällivare har hört talas om var, när en ca 90 årig man ville begravas i sin kökssoffa. Det var samma soffa som hans mamma en gång födde honom i. Naturligtvis genomförde man hans sista önskan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Gällivare behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Gällivare

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning