Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Filipstad

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Filipstad.

Att förlora någon som står oss nära är något av det svåraste vi upplever i livet. Och mitt i dessa känslostormar är det inte lätt att börja tänka på att planera för en begravning och allt det praktiska runt ceremonin.

Fenix Begravningsbyrå Filipstad kan vara en hjälpande hand och ett stöd för att göra det svåra lite enklare. Hos oss får du hjälp med allt det du inte klarar själv, från att boka lokaler till att planera ceremoni och gravsättning.

Vi arrangerar både kyrkliga och borgerliga begravningar, eller enligt annan trosuppfattning. Självklart kan vi också hjälpa till vid begravningar utan någon särskild ceremoni.

Fenix Begravningsbyrå i Filipstad

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Filipstad

Även om det är mycket att tänka på behöver det inte vara krångligt att planera en begravning. När du kontaktar oss på Fenix Begravningsbyrå Filipstad får du från första början en personlig rådgivare som stöttar dig hela vägen. Rådgivning hos Fenix är alltid kostnadsfri.

Hela planeringen kan skötas via telefonsamtal mellan dig och din rådgivare. Du kan också använda dig av vårt planeringsverktyg här på hemsidan – tillsammans med familjen kan du i lugn och ro göra planeringen hemma. Om det uppstår oklarheter är det bara att slå en signal till oss. Om du känner att det är tryggare att mötas personligen, ordnar vi gärna med ett hembesök, eller ett möte hos oss på Kungsgatan 40 i Filipstad.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Filipstad

Att arrangera en begravning i Filipstad behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Omtanke och lyhördhet är en ledstjärna för oss på Fenix Begravningsbyrå Filipstad. Vi lyssnar på dina önskemål och strävar alltid efter att det sista avskedet ska bli en vacker och personlig ceremoni.

Fundera därför gärna på vad du kan göra för att hedra den avlidne på ett sätt som knyter an till dennes personlighet och speciella intressen. Även om du har idéer som känns udda så tveka inte att tala med oss om dem.

Genom att bilda et tema runt den avlidnes intressen och personlighet kan begravningen bli till ett hedrande och finstämt avsked. Några enkla saker man kan göra är att lägga personliga föremål på kistan, låta barnen rita teckningar – små saker som ändå skapar personlighet och värme.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Filipstad behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Filipstad

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning