Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vi är verksamma över hela landet

Vi som hjälper dig i Nockebyhov
Charlotte Runius
Charlotte Ceder
Alexandra Scheider
Drottningholmsvägen 334, Stockholm Nockebyhov

Klicka här för att beställa minnesgåva

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 413 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Nockebyhov

När någon som man håller mycket av tas ifrån oss kan man se det som att det är början på något nytt. Nu ska den avlidne leva vidare i minnet på oss och man glömmer aldrig en livskamrat, en vän, ett barn eller en nära anhörig. Vi vill hjälpa dig att göra den stunden till en minnesvärd, personlig och vacker ceremoni som alla minns som en början på något nytt.

Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier, som enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller andra typer av ceremonier om du tillhör ett annat trossamfund. Vi kan ta hand om allt efter dina önskemål, från bokning av ceremonilokal och präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning och transport med mera, eller precis så mycket du själv vill.

Fenix begravningsbyrå i Nockebyhov

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Du kan kostnadsfritt planera allt tillsammans med en av våra personliga rådgivare per telefon, där du får råd och tips steg för steg. Ett annat bekvämt sätt är att använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida. Där allt upplagt med alternativ i varje moment, som du kan diskutera tillsammans med din familj i lugn och ro innan ni bestämmer er. Känns det bättre att prata med en fysisk person som hjälper dig, då kan vi göra ett hembesök, alternativt att du besöker oss på vårt kontor under kontorstid.

När allt är klart med din beställning så går vi tillsammans igenom hela beställningen steg för steg så att allt blir rätt. Vi skickar sedan en offert för godkännande, inget är bindande förrän du har skrivit på offerten.

Det går naturligtvis också att boka ett möte på ett av våra lokala kontor. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Nockebyhov

Att ordna en begravning i Nockebyhov behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Särskilda önskemål

Fundera tillsammans med dina nära och kära vilka inslag man kan ha med som kan sätta en personlig prägel på begravningsceremonin. Ett vanligt inslag är att en solist sjunger en favoritlåt eller spela upp det från en CD-spelare. Ett annat vanligt och uppskattat inslag är att präst, officiant eller någon anhörig som berättar om den avlidnes liv och hurdan han eller hon var.

Har ni andra önskemål så är det alltid välkommet även om det kan kännas lite udda. Så länge det är respektfullt och genomförbart så gör vi allt för att tillgodose era önskemål. En del familjer vill ha stora begravningar med många gäster medan andra vill samlas i all enkelhet med den närmaste familjen. Ingetdera är varken rätt eller fel, bara det känns rätt för dig och din familj.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Nockebyhov behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Nockebyhov

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning