Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Riksby

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Riksby. När någon som står oss nära avlider är det en av livets mest omvälvande upplevelser. Det sätter djupa spår i oss som saknar och älskar den avlidne. Det kan kännas både svårt och omständligt att ta tag i och arrangera en begravning när en nära anhörig har gått bort. Vi vill hjälpa dig och se till att allt det som känns svårt blir lite lättare för dig.

Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier, enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller andra typer av ceremonier om du tillhör ett annat trossamfund. Vi kan även ta hand om de juridiska aspekterna, som bouppteckningar, arvskiften och dödsboförvaltning. Transporter och gravsättning är också en del av de tjänster som vi erbjuder.

Fenix begravningsbyrå i Riksby

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Du kan vara lugn och trygg när du vänder dig till Fenix begravning i Riksby. Vi hjälper dig att skapa en ceremoni där du känner att du får en personlig prägel och att avskedsstunden blir så minnesvärd som möjligt. Rådgivningen hos oss är kostnadsfri och du får råd och tips av en personlig rådgivare. Vi erbjuder flera sätt att planera och boka en begravning.

Du kan i lugn och ro tillsammans med dina anhöriga titta på alla våra alternativ som finns på vår hemsida och boka, utan att behöva känna någon tidspress kring de val som måste göras. Du kan boka allt per telefon och få rådgivning under samtalets gång. Det tredje alternativet är ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen. När vi har fått in bokningen går vi tillsammans igenom allt steg för steg i din beställning för att säkerhetsställa att allt blir rätt.

Det som kan vara bra att ha funderat över innan man börjar planeringen:

  • Var skall gravplatsen vara? Skall askan ska spridas i en minneslund eller någon annanstans?
  • Vilken typ av begravning det skall vara: kyrklig, borgerlig eller enligt någon annan trosinriktning?
  • Vilken kyrka, kapell eller någon annan plats som begravningsceremonin skall hållas?
  • Hur många gäster kan tänkas komma på ceremonin?
  • Vill ni ha en minnesstund efter begravningsceremonin?
Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Riksby

Att ordna en begravning i Riksby behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Vi vet att minnet av din kära anhörig är ett minne för livet och vi vill hjälpa dig att förstärka minnet av den avlidne med en ceremoni. Om den avlidne hade några speciella önskemål så är det de som ska ligga till grund för själva utformningen av begravningsceremonin. Sedan diskuterar vi kring hur vi kan skapa en personlig prägel och få fram känslan av vem den avlidne var i livet.

Diskutera med de som kände den avlidne och kom med önskemål, hur udda det än tycks vara. Vi gör allt i vår makt att uppfylla era önskemål. Det finns inte två begravningar som är lika, på grund av att en begravningsceremoni är så personlig. Alla vill ta avsked på olika sätt och i det här avseendet finns det inget som är rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Riksby behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Riksby

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning