Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Råcksta

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Råcksta!

Att mista en närstående är en mycket smärtsam upplevelse på många sätt. Det är helt naturligt att man känner sig vilsen och osäker när en rad praktiska problem ska lösas. Men för det mesta kan en begravning vara en viktig del av accepterandet och sorgeprocessen när en nära anhörig har gått bort. Vår uppgift är att vara ett stöd så du kan känna dig fullständigt trygg och underlätta så att allt flyter på smidigt med planeringen. Vi vill fungera som ett bollplank och ta över i de stunder när allt känns svårt och övermäktigt.

Vi hjälper dig att arrangera en fin begravning enligt kyrkans ordning eller enligt en annan religion. Och naturligtvis ordnar vi en borgerlig ceremoni om du så önskar. Förutom att vi står till tjänst med allt det praktiska kring begravningen kan vi även bistå med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med ett dödsfall. Du bestämmer själv hur mycket du vill ha hjälp med och du har full kontroll över begravningen hela vägen.

Fenix begravningsbyrå i Råcksta

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket som ska ordnas och beslutas. Du kan vara trygg, vi går igenom allt steg för steg och du tar beslut allteftersom det kommer. Vi ser till att allt ordnas och inget glöms bort. Innan vi börjar planera kan ni diskutera och bestämma var begravningen ska äga rum, vilken typ av begravningsceremoni som önskas kyrklig eller borgerlig samt om det ska vara en kistbegravning eller en kremering.

Vi erbjuder flera sätt att planera och boka en begravning. Hos oss kan du planera allt tillsammans med våra personliga rådgivare, helt kostnadsfritt. Alternativt sitta hemma i lugn och ro och använda vårt planeringsverktyg på vår hemsida och titta igenom alla våra alternativ. Vill du träffa oss personligen, ansikte mot ansikte, gör vi gärna ett hembesök.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Råcksta

Att ordna en begravning i Råcksta behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi vill hylla den avlidnes liv på ett personligt sätt som knyter an till vem hen var i livet. Varje människa lever sitt liv på ett alldeles eget sätt, alla tänker och gör saker på olika sätt och tror även på olika saker. Därför är det inte konstigt att man skapar en begravningsceremoni som präglar den avlidne på ett personligt sätt. Ett vanligt exempel är att en solist framför favoritlåtar som förknippas till den avlidne eller att man spelar upp låtarna på spotify.

Alla begravningar är personliga och blir oftast unika eftersom önskemålen om hur den ska utformas varierar stort. Har du egna idéer som kan prägla ceremonin personligt är vi alltid lyhörda. Den avlidne hade kanske egna önskemål om sin begravning, då har vi det som grund när vi planerar. Det finns inget som säger att det ska vara på det ena eller det andra sättet, utan det som känns rätt för dig och din familj är det som ska styra.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Råcksta behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Råcksta

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning