Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå på Kungsholmen i Stockholm

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå på Kungsholmen. Vi är en flexibel och modern begravningsbyrå som grundar vår verksamhet på att vi lyssnar till de anhörigas behov vid planering av en begravning. För oss handlar en begravning om att hylla ett liv som har varit, fyllt av minnen och kärlek. Sorgen kommer av att vi känner saknad av en älskad familjemedlem som nu har lämnat oss.

Vår ambition är att underlätta, hjälpa och vara ditt stöd när du arrangerar en vacker och minnesvärd begravning. Hos oss får du hjälp med att planera en finstämd begravning och vi ordnar alla typer av begravningar, som enligt svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt annan religion allt på dina villkor.

Fenix begravningsbyrå på Kungsholmen i Stockholm

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vill du ha vår hjälp får du en personlig rådgivare som hjälper dig kostnadsfritt. Hos Fenix begravningsbyrå på Kungsholmen i Stockholm kan du i lugn och ro planera en begravning hemifrån. Genom att använda vårt planeringsverktyg på vår hemsida guidas du genom beställningsprocessen steg för steg. Fördelen är att du enkelt kan se alla alternativen och diskutera tillsammans med familjen utan att känna tidspress, i en trygg och avslappnad miljö. Vill du träffa oss personligen gör vi gärna ett hembesök, eller besök oss på vårt kontor om det passar dig bättre.

Hur vill ni ta farväl? Vad vill du att vi ska ta hand om? Det är några frågor som är bra att fundera över innan planeringen.

  • Ska det vara en kyrklig eller borgerlig begravning?
  • Ska det vara en kremering eller en jordbegravning?
  • Har du speciella önskemål om kyrka eller kapell?
  • Vill ni ha en minnesstund efter ceremonin?
Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Kungsholmen

Att arrangera en begravning i Kungsholmen behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

En begravning kan se ut på en mängd olika sätt. Eftersom vi alla är unika vill de flesta skapa en så personlig och kärleksfull minnesstund som möjligt. Har du något i åtanke som kan skapa en personlig prägel så ta upp det med oss, hur tokigt det än kan tyckas i andras ögon. Vi har sett en mans sista önskan att få begravas i sin kökssoffa, samma kökssoffa som han föddes i för ca 90 år sen. Vilket också genomfördes.

Önskemålen kan vara vad som helst, som att någon i familjen sköter det som en officiant gör eller sjunga en favoritsång som den avlidne älskade när han eller hon levde. En del familjer vill ha en enkel minnesstund endast med de allra närmast anhöriga med en nästan obefintlig ceremoni och andra vill ha många gäster där alla får komma. Det finns inget som är rätt eller fel när det gäller en begravning.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Kungsholmen behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Kungsholmen

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning