Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Sävsjö

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Sävsjö.

Mötet med döden när en nära anhörig går bort, kan vara en av människans svåraste livskriser. Händelsen kan många gånger ge upphov till existentiella frågor och andra svåra tankar hos de anhöriga. Vi på Fenix Begravningsbyrå Sävsjö ser på sorgen, saknaden och smärtan som ett bevis på kärleken man har till den avlidne.

Vår uppgift som begravningsbyrå är att ge dig stöd och råd när vi tillsammans arrangerar en fin och personlig begravning. Vi samarbetar med alla trossamfund och arrangerar ceremonier enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga ceremonier eller enligt den trosuppfattning som du tillhör.

Fenix Begravningsbyrå i Sävsjö

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Sävsjö

I en stund när allt känns svårt och tungt kan det vara en stor avlastning och kännas tryggt att vända sig till någon som vet vad som måste ordnas när man ska arrangera en begravning. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Sävsjö planerar du en begravning kostnadsfritt tillsammans med en personlig rådgivare som vägleder dig genom hela processen.

Vill och orkar du träffa oss personligen kommer vi gärna på hembesök, men du kan även boka ett möte med oss i vår möteslokal i Sävsjö.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Sävsjö

Att ordna en begravning i Sävsjö behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det finns oändligt många sätt att arrangera en personlig begravning, det är bara fantasin som sätter gränser. Man kan till exempel skapa ett vackert personligt inbjudningskort eller/och ett ceremoniprogram med ett fint kort från den avlidnes liv som alla gäster får behålla som ett minne från begravningen. Det är inte så ovanligt att den avlidne själv har planerat sin egen begravning för att underlätta för de sina den dagen man går bort. Då är det naturligtvis den avlidnes önskan som står i centrum när man planerar ceremonin.

Det är ganska vanligt att man låter en solist sjunga några vackra låtar som den avlidne tyckte om under ceremonin. Men man kan även spela upp favoritlåtarna på spotify. Hade den avlidne någon hobby eller personligt intresse för något kan man dekorera kistan med personliga föremål från hobbyn eller intresset. Vi på Fenix Begravningsbyrå Sävsjö hjälper gärna till att dekorera så att det känns personligt och vackert.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Sävsjö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Sävsjö

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning