Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravning i Rimbo

En av de värsta händelserna i livet är när en närstående går bort. Det är en situation som vi kanske aldrig har ställts inför tidigare och det kan förändra vårt liv radikalt. Att planera en begravning i denna svåra stund är inte lätt. Men du behöver inte planera begravningen själv, du kan tryggt lämna över de delar du inte vill eller orkar göra själv till oss.

Vi finns här från början till slut och vägleder dig i varje moment. Du behåller kontrollen över begravningen hela tiden och vi utformar den precis som du har tänkt dig. Vi har lång erfarenhet av att arrangera ceremonier inom alla trosinriktningar och borgerliga begravningar där ceremonier kan se lite olika ut eftersom det är upp till varje familj hur ceremonin ska se ut. Vi hjälper dig att reda ut alla funderingar och frågetecken som dyker upp och kan ta hand om allt det praktiska men även det juridiska som hör till en begravning.

Fenix Begravning i Rimbo

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vid planeringen utgår vi alltid både från de anhörigas och den avlidnes önskemål. När du planerar en begravning kommer du att ställas in för en lång rad frågor. Då kan vara skönt att få hjälp av någon som kan och som vet vad som måste ordnas. Det kan vara allt från vilken typ av begravning det ska vara, till att välja musik och gravplats.

Vårt mål är att underlätta planeringen så mycket som möjligt så att det blir tryggt och enkelt för dig. Därför erbjuder vi flera sätt att boka så du kan välja det som passar dig bäst. Du kan boka allt via telefon tillsammans med en personlig rådgivare som vägleder dig kostnadsfritt med både råd och tips. Vi har ett planeringsverktyg på vår hemsida som du kan använda. Där kan du se alla priser och alternativ upplagt steg för steg. Vi gör även hembesök om du vill ha hjälp av en representant personligen.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Rimbo

Att ordna en begravning i Rimbo behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Varje person och dess livshistoria är unik, och ni som kände den avlidne i livet vet vilken personlighet den avlidne hade och hur erfarenheter formade dennes liv. Tillsammans mer er anhöriga tar vi fram det unika och sätter en personlig prägel och tillgodoser den avlidnes önskemål, om denne hade några. Många gånger brukar prästen eller officianten vara duktiga på att sätta personlig prägel genom att berätta om den avlidnes liv och personlighet. Det är vanligt att man har en solist som sjunger favoritlåtar som förstärker den avlidnes personlighet eller spelar upp musiken på spotify.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Rimbo behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Rimbo

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning