Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Rimbo

Trygg begravning och juridisk hjälp i Rimbo – alltid fast pris

Storängstorget 30, Rimbo (Endast tidsbokning)
Kontakta oss idag
Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller ring 020-82 82 82

Fenix Begravning i Rimbo

En av de värsta händelserna i livet är när en närstående går bort. Det är en situation som vi kanske aldrig har ställts inför tidigare och det kan förändra vårt liv radikalt. Att planera en begravning i denna svåra stund är inte lätt. Men du behöver inte planera begravningen själv, du kan tryggt lämna över de delar du inte vill eller orkar göra själv till oss.

Vi finns här från början till slut och vägleder dig i varje moment. Du behåller kontrollen över begravningen hela tiden och vi utformar den precis som du har tänkt dig. Vi har lång erfarenhet av att arrangera ceremonier inom alla trosinriktningar och borgerliga begravningar där ceremonier kan se lite olika ut eftersom det är upp till varje familj hur ceremonin ska se ut. Vi hjälper dig att reda ut alla funderingar och frågetecken som dyker upp och kan ta hand om allt det praktiska men även det juridiska som hör till en begravning.

Fenix begravningsbyrå

Vad våra kunder sagt

Oavsett om du står inför ett föränderligt skede eller en svår stund i livet finns Fenix vid din sida. Så här säger några av våra kunder om oss:

Planera en begravning

Vid planeringen utgår vi alltid både från de anhörigas och den avlidnes önskemål. När du planerar en begravning kommer du att ställas in för en lång rad frågor. Då kan vara skönt att få hjälp av någon som kan och som vet vad som måste ordnas. Det kan vara allt från vilken typ av begravning det ska vara, till att välja musik och gravplats.

Vårt mål är att underlätta planeringen så mycket som möjligt så att det blir tryggt och enkelt för dig. Därför erbjuder vi flera sätt att boka så du kan välja det som passar dig bäst. Du kan boka allt via telefon tillsammans med en personlig rådgivare som vägleder dig kostnadsfritt med både råd och tips. Vi har ett planeringsverktyg på vår hemsida som du kan använda. Där kan du se alla priser och alternativ upplagt steg för steg. Vi gör även hembesök om du vill ha hjälp av en representant personligen.

Möteslokaler i Rimbo

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå