Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Piteå

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Piteå

Om du har förlorat en anhörig som står dig nära, behöver du ta hand om dig och få tid att sörja. Men ofta är det inte nog med sorgen, kanske är du den som ansvarar för att ordna med begravningen? Det kan kännas både svårt och komplicerat att ta hand om allt det praktiska – att berätta för andra, att beställa en kista och arrangera en begravning. Vi på Fenix Begravningsbyrå Piteå vill se till att allt det som känns jobbigt och svårt blir lite lättare för dig.

Fenix Begravningsbyrå i Piteå

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Piteå

Fenix Begravningsbyrå Piteå erbjuder kostnadsfri personlig rådgivning och hjälper dig med allt från planering av ceremoni, bokning av ceremonilokal till bokning av präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, representant för ceremonin och gravsättning med mera. Du kan få hjälp via telefon eller vid ett personligt möte, du väljer det som passar dig bäst.

Du kan också boka allt hemifrån på egen hand via vårt planeringsverktyg, där guidas du genom processen steg för steg med priser och alternativ. Väljer du ett personligt möte kan vi antingen göra hembesök eller boka ett möte i vår möteslokal i Piteå.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Piteå

Att arrangera en begravning i Piteå behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi har alla vårt eget sätt tänka, tycka och tro på saker och ting för att vi ser världen vi lever i på olika sätt. Därför vill vi också skapa det unika som präglar just din anhörige, som vi hoppas kan bli ett vackert minne för livet. Därför är vi lyhörda för vad du har att berätta om den avlidne och för de önskningar du har om hur ceremonin ska utformas.

Det finns några klassiska inslag som många använder sig av som gör en begravning varm och personlig och det kan vara att man har någon som sjunger vackert på begravningen. Fenix Begravningsbyrå Piteå hjälper dig gärna att skapa ett personligt ceremoniprogram, där man kan ha fin en bild på den avlidne och kanske ett citat från den avlidne. Ett ceremoniprogram är även praktiskt då alla kan följa ceremonin och sjunga med i psalmtexten om den finns tryckt på kortet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Piteå behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Piteå

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning