Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Pajala

Varmt välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå Pajala.

När någon som man håller av väldigt mycket tas ifrån oss, kan det underlätta att man ser det som att det är början på något nytt för den avlidne. Nu ska den avlidne leva vidare i minnet hos oss och man glömmer aldrig en livskamrat och vän, ett barn eller en nära anhörig. Vi vill hjälpa dig att göra avskedsstunden till en minnesvärd, personlig och vacker ceremoni som alla minns.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Pajala arrangerar alla typer av begravningsceremonier, som enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller andra typer av ceremonier, om du tillhör ett annat trossamfund. Vi kan ta hand om allt efter dina önskemål, från bokning av ceremonilokal som kyrka eller kapell och präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning och transport med mera, eller det du känner att du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Pajala

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Pajala

Det är inte nödvändigt att anlita en begravningsbyrå om man känner och vill arrangera begravningen själv. Men det är mycket som ska ordnas och beställas inför en begravning och även om du anlitar begravningsbyrå så är det oundvikligt att många beslut måste fattas. Det är lätt och bekvämt att ordna en begravning hos oss på Fenix Begravningsbyrå Pajala. Vi har skapat flera smidiga sätt att planera en begravning.

Du kan kostnadsfritt planera allt tillsammans med våra personliga rådgivare per telefon, där du får råd och tips hela vägen, steg för steg. Ett annat bekvämt sätt är att använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida, där är allt upplagt med priser och alternativ i varje moment. Fördelen med att boka online är att du kan diskutera alltsammans med din familj i lugn och ro innan ni bestämmer er. Vill du hjälp av en fysisk person kan vi göra ett hembesök, alternativt att du besöker oss i vår möteslokal i Pajala.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Pajala

Att arrangera en begravning i Pajala behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Idag kan begravningar se väldigt olika ut till skillnad från förr, då nästan alla begravningar såg i princip likadana ut. Fundera gärna tillsammans med dina nära och kära vilka inslag ni skulle vilja ha med och tänk efter om ni vet om den avlidne har nämnt hur han eller hon ville ha det. Då tar vi naturligtvis hänsyn till det i första hand.

Det kan vara svårt att orka vara kreativ i en stund av sorg, men då finns vi på Fenix Begravningsbyrå Pajala till hjälp om ni vill ha idéer som sätter personlig prägel på ceremonin. Ett fint personligt inslag kan vara att en solist sjunger en favoritlåt som den avlidne hade. Ett annat är att dela ut ett fint personligt ceremoniprogram som alla gästerna kan titta i under ceremonin.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Pajala behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Pajala

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning