Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Örnsköldsvik

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Örnsköldsvik.

Vi vet alla att vi är bara på ett tillfälligt besök här på jorden och det kommer en dag då vi måste lämna jordelivet. Men alla har vi en livsstil som distanserar oss från döden och vi blir överrumplade när någon nära lämnar oss och går över till andra sidan. Sorgen efter en anhörig är bland det svåraste man kan vara med om här i livet.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Örnsköldsvik arrangerar alla typer av begravningar, så som enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt annan trosuppfattning. Vi kan ta hand om allt eller ta hand om det du inte orkar med. Förutom att vi står till tjänst med det praktiska kring en begravning kan vi även bistå med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med en anhörigs bortgång.

Fenix Begravningsbyrå i Örnsköldsvik

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Örnsköldsvik

Det är mycket som ska bokas, beställas och genomföras inför en begravning och det är många beslut som måste fattas innan allt är klart . Då man kanske känner sig skör i en stund som denna kan det vara tryggt att få hjälp av någon som kan och vet vad som måste ordnas. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Örnsköldsvik får du personlig rådgivare helt utan kostnad när du bokar en begravning.

Men vi har flera alternativa sätt att planera en begravning på, för att du ska kunna välja det sätt som passar dig bäst. Du kan via telefon prata med din rådgivare som vägleder dig genom hela processen steg för steg. Eller använda vårt smidiga planeringsverktyg och boka här på vår hemsida, där alla alternativ med priser är upplagda.

Om det känns tryggare kan vi ordna ett hembesök, där vår representant går igenom allt med dig, alternativt boka ett möte med oss i vår möteslokal i Örnsköldsvik.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Örnsköldsvik

Att ordna en begravning i Örnsköldsvik behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla vi människor är unika och varje människas liv ser olika ut för att vi ser världen på olika sätt. Vi alla tänker, tycker och tror på olika saker och därför gör vi allt på vårt eget speciella sätt. Därför vill vi hylla det unika och förstärka minnet av din kära anhörige, som vi hoppas kan bli ett vackert avskedsminne. Finns det ett uttalat önskemål från den avlidne om sin egen begravning, tar vi hänsyn till det och planerar efter den avlidnes önskemål.

Era idéer och önskemål är mycket viktiga eftersom ni vet bäst hur den avlidne ville ha det, men vi kommer gärna med tips och råd. Personliga inslag kan vara att man spelar upp någon särskild musik som den avlidne tyckte om. Vi har sett familjer lägga fina teckningar som barnbarnen har ritat eller att man dekorerar med ett fint fotografi och personliga föremål på kistan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Örnsköldsvik behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Örnsköldsvik

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning