Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Ödeshög

Varmt välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå Ödeshög.

Förr i tiden dog de flesta människor i sina hem och man tror att döden var en mer naturlig del av livet på den tiden, än vad det är idag. Alla vet vi att förr eller senare kommer livet att ta slut och att vi bara är på tillfälligt besök här på jorden. Ändå är vi aldrig beredda när någon i vår närhet lämnar oss och går över till andra sidan.

När någon nära anhörig går bort ställs hela ens liv på ända och det är lätt att man står handfallen och inte vet vad man ska ta sig till. Samtidigt som man måste få tid att sörja kanske man är just den person som måste ta ansvar för att meddela alla och planera begravningen.

Vår uppgift på Fenix Begravningsbyrå Ödeshög är att vara ett stöd, så att ni kan känna er fullständigt trygga och underlätta för er så att allt flyter på smidigt med planeringen. Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier, kyrkliga och borgerliga begravningar men också begravningar med andra trosinriktningar.

Fenix Begravningsbyrå i Ödeshög

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Ödeshög

Det är mycket som ska ordnas och beslutas när man arrangerar en begravning, men du kan alltid känna dig trygg med oss. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Ödeshög är det enkelt att planera en begravning för ett rimligt pris, utan att ni behöver kompromissa om kvalitet eller önskemål. Vi har flera olika sätt att planera en begravning.

  • Planera och boka allt via telefon tillsammans med våra personliga rådgivare som vägleder dig från början till slut.
  • Planera online hemifrån i din egen takt på vår hemsida och använda vårt planeringsverktyg och titta igenom alla våra priser och alternativ.
  • Vill du träffa oss personligen och boka med vår hjälp gör vi gärna ett hembesök.
  • Vi kan även boka ett möte i vår möteslokal i Ödeshög och träffas där.
Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Ödeshög

Att arrangera en begravning i Ödeshög behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Tänk att varje enskild människa på jorden är unik och lever sitt liv på ett alldeles eget sätt. Alla tänker vi olika och gör saker och ting på olika sätt. Därför vill vi på Fenix Begravningsbyrå Ödeshög hjälpa dig att hylla din kära anhörige på ett unikt och personligt sätt som knyter an till vem hen var i livet. Alla begravningar är personliga och blir oftast unika eftersom önskemålen om hur ceremonin ska utformas varierar stort.

Hade den avlidne kanske egna önskemål hur hen ville ha det på sin begravning tar vi först och främst hänsyn till det. Men era tankar kring begravningen är lika viktiga och har ni något i åtanke kring begravningen är vi alltid lyhörda.

Vi kan hjälpa till att skapa allt från t.ex. fina personliga inbjudningskort, ceremoniprogram och minnesbord så att gästerna får en varm fin känsla under ceremonin. Vi kan boka en solist som framför favoritlåtar som den avlidne tyckte om.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Ödeshög behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Ödeshög

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning