Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Malung

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Malung.

Att förlora en nära anhörig och god vän kan det innebära en av våra svåraste livskriser. Sorgen och saknaden kan bli så påtaglig och smärtsam och ofta ställs det samtidigt krav på oss att ta tag i en begravning som måste ordnas.

En begravningsceremoni handlar om att minnas och hedra personen som gått bort, det är ett sätt att säga farväl tillsammans med släkt och vänner.

Det är många praktiska saker som måste ordnas efter ett dödsfall, oavsett hur man väljer att utforma begravningen eller avskedsceremonin. Vi guidar dig igenom alla moment när du arrangerar en begravning och det spelar ingen roll vilket trossamfund du tillhör – vi har erfarenhet av alla typer av ceremonier. Förutom att vi på Fenix Begravningsbyrå Malung kan hjälpa dig att lösa allt det praktiska som måste ordnas kan vi även hjälpa till med det juridiska, som t.ex. bouppteckning.

Fenix Begravningsbyrå i Malung

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Malung

Vi på Fenix Begravningsbyrå Malung erbjuder flera sätt att boka och planera en begravningsceremoni. Hos oss kan du känna dig trygg när du planerar med en av våra personliga rådgivare. Det går att boka allt kostnadsfritt per telefon och få rådgivning under samtalets gång, alternativt sitta hemma i lugn och ro och boka i vårt planeringsverktyg här på hemsidan tillsammans med din familj. På hemsidan finns alla alternativ och priser som du kan välja och titta igenom.

Vi erbjuder även ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen, då vi gör ett hembesök eller så möts vi i vår möteslokal i Malung. En rådgivare ringer upp dig för att dubbelchecka och går igenom hela beställningen igen så att allt blir rätt. Sedan får du en offert med ett fast, rimligt pris för hela begravningen.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Malung

Att ordna en begravning i Malung behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

När vi på Fenix Begravningsbyrå Malung utformar en ceremoni tillsammans med dig tar vi hänsyn till den avlidnes önskemål i första hand, om det finns något uttalat förstås. Men du som anhörig vet alltid bäst hur den avlidne skulle vilja ha det. Men vill du ha förslag på vad som kan vara personligt som passar in på just din anhörig kan vi säkert ge dig flera olika förslag om du inte själv kan komma på något särskilt.

Alla begravningar skapar sin egen atmosfär oftast alldeles av sig självt. Många familjer har ett fint porträtt eller ett kollage av fotografier på den avlidne på kistan som besökarna kan titta på. Man kan skapa ett minnesbord med ett minnesträd där man hänger upp små fina bilder av den avlidne i olika situationer i livet. Man kan också låta gästerna skriva en hälsning till den avlidne som man hänger i trädet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Malung behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Malung

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning