Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Ljungsbro

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Ljungsbro.

Att mista en kär vän och nära anhörig är svårt och kanske det tuffaste man kan vara med om i livet. Att orka planera en begravning kan kännas både tungt och svårt när man just har förlorat någon. Vi på Fenix Begravningsbyrå Ljungsbro vill finnas till hands för dig, för den som drabbas har ofta svårt att tänka rationellt. Att ge rätt hjälp till den som förlorat en nära anhörig är vår viktigaste uppgift.

Det är mycket som man måste ta ställning till och hålla reda på när man planerar en begravning. Vi hjälper dig genom alla steg i, din takt. Vi har lång erfarenhet av att arrangera olika typer av ceremonier som hör till en kristen eller annan religions traditioner, eller en borgerlig där de anhöriga arrangerar ceremonin.

Fenix Begravningsbyrå i Ljungsbro

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Ljungsbro

Vi på Fenix Begravningsbyrå Ljungsbro vägleder dig med både råd och tips genom hela processen, steg för steg från början till slut. Hos oss är det kostnadsfritt när du planerar en begravning tillsammans med vår personliga rådgivare via telefon. Många av våra kunder uppskattar att boka en begravning i vårt planeringsverktyg på vår hemsida, eftersom man kan titta igenom alla våra alternativ och priser tillsammans med din familj i lugn och ro hemifrån. Uppstår det frågor finns vi till hands ett telefonsamtal bort.

Känner du att det skulle känns tryggare att få personlig hjälp med att boka vid ett hembesök eller boka en tid med oss i vår möteslokal i Ljungsbro, då ordnar vi det förstås. Fundera gärna tillsammans med familjen, innan planeringen, om det ska vara en kyrklig eller borgerlig begravning, kremering eller jordbegravning. Det kan vara bra att ha klart vilken kyrka, kapell eller annan plats och om ni vill ha en minnesstund efter ceremonin?

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Ljungsbro

Att ordna en begravning i Ljungsbro behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla vi människor lever tillsammans på här på jorden men ändå är varje människas liv unik eftersom vi ser världen på olika sätt. Alla tänker, tycker, tror på olika saker och alla har vi vårt eget sätt göra allting på. Vi på Fenix Begravningsbyrå Ljungsbro vill hjälpa dig att skapa det speciella och unika när vi planerar en vacker personlig ceremoni tillsammans, som förhoppningsvis kan bli ett minne för livet.

Personliga önskemål baseras på om den avlidne hade några speciella önskemål om sin begravning. Tillsammans med dina tankar och önskemål kring begravningen, ger vi dig råd och tips hur vi kan skapa en personlig prägel och få fram känslan av vem den avlidne var i livet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Ljungsbro behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Ljungsbro

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning