Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Boden

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Boden. Vi är en modern begravningsbyrå som lyssnar till de anhörigas behov och grundar vår verksamhet på att vara flexibla. För oss handlar en begravning om att hylla ett liv som har varit, och därför vill vi fylla ceremonin med minnen och kärlek till den avlidne. Sorgen och smärtan kommer av att vi känner saknad av en älskad familjemedlem som nu har lämnat oss, vilket är ett bevis på att den avlidne har betytt mycket för oss.

Det är vår uppgift att hjälpa dig med planering av det praktiska, såsom att arrangera en vacker och minnesvärd begravning, men vi kan också hjälpa till med bouppteckning och annan juridik som uppstår vid en begravning. Vi ordnar alla typer av begravningar såsom enligt svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt annan religion, allt på dina villkor.

Fenix begravningsbyrå i Boden

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket att tänka på kring en begravning. När man är mitt uppe i ett känslomässigt kaos som det innebär att förlora någon man håller av kan allt kännas övermäktigt när man ska planera en begravning. Då kan det vara skönt att låta andra ta hand om saker och ting som man inte riktigt orkar med. Det är ändå mycket beslut som ska tas och hos oss får du alltid gratis rådgivning av en personlig rådgivare som vägleder dig genom hela processen. Du kan även i lugn och ro själv planera genom att använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida och se alla alternativ vi har att erbjuda i varje steg. Känns det tryggare att diskutera personligen med en fysisk person i din hemmiljö gör vi även hembesök.

Hur mycket du vill att vi ska ta hand om bestämmer du helt själv, här är några saker som är bra att ha klart innan man planerar.

  • Vilken typ av begravning - kyrklig eller borgerlig?
  • Ska det vara en kremering eller en jordbegravning?
  • Vilken kyrka, kapell eller någon annan plats?
  • Gravsättning – jordbegravning i kista, minneslund, askgravlund etc.
  • Vill ni ha en minnesstund efter ceremonin?
Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Boden

Att ordna en begravning i Boden behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Det är viktigt att vi får rätt bild av hur du har tänkt dig ceremonin. Därför lägger vi stor vikt i att lyssna av, så att allt stämmer med vad du har tänkt dig. Prata med oss om du har något i åtanke som kan skapa en personlig prägel, hur tokigt det än kan tyckas i andras ögon. För inte alls länge sen var det en man som begravdes i sin kökssoffa. I hans sista önskan ville han begravas i samma soffa som han föddes i för ca 90 år sedan.

Hade den avlidne något eget önskemål om sin begravning? Då kan man utgå ifrån dennes önskningar och skapa en personlig ceremoni. Ett vanligt inslag är att framföra den avlidnes favoritmusik, som en solist framför eller som man spelar upp på ex. CD-spelare. Alla familjer har olika önskningar och ingen är mer rätt än den andra i dessa sammanhang.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Boden behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Boden

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning