Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Åhus

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Åhus

Att förlora en människa som står en nära kan ge upphov till en av livets svåraste livskriser. Sorgen kan skapa starka reaktioner och det är inte ovanligt att man upplever chock, saknad, ilska och uppgivenhet. Alla människor sörjer på olika sätt men en begravningsceremoni är en viktig del i sorgearbetet och ett sätt att ta farväl.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Åhus kan hjälpa dig att ordna en fin, minnesvärd och personlig ceremoni, det spelar ingen roll för oss vilken typ av ceremoni du vill arrangera. Vi anordnar alla typer av begravningar, såsom enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt det trossamfund den avlidne tillhörde.

Fenix Begravningsbyrå i Åhus

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Åhus

Att anlita en begravningsbyrå är inte nödvändigt, om man kan och orkar anordna allt kring en begravning själv. Men det är mycket som ska ordnas med, att ringa, boka, beställa och genomföras i praktiken. Är du ansvarig för dödsboet, ansvarar du för helheten av begravningen, som kan delas upp i tre olika huvudområden, praktiska åtgärder, begravningsceremoni och gravsättning. Alla dessa delar kan vi på Fenix Begravningsbyrå Åhus hjälpa till med.

Med vår vägledning kan du ordna med en hel del själv om du så vill, så kan du lämna över det som känns svårt och jobbigt till oss. Om du vill boka begravningen online själv, erbjuder vi ett smidigt planeringsverktyg här på vår hemsida. Där du kan planera hela begravningen steg för steg, fördelen med det är att du ser alla priser och de alternativ vi erbjuder i varje steg i processen.

Vi erbjuder även personlig hjälp med planeringen via ett hembesök eller på vårt möteskontor på Hesslegatan 4 i Kristianstad.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Åhus

Att arrangera en begravning i Åhus behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

En begravningsceremoni är en väldig personlig akt, därför kan variationen vara stor mellan två olika begravningar. Det beror främst på att vi människor är olika och vill ha det på olika sätt, vilket gör det unikt och nära. Det vi har erfarenhet av är att det finns oändligt många sätt att skapa en varm, minnesvärd begravning med en personlig prägel. Genom att anordna med små personliga saker kan man knyta an till vem han eller hon var i livet.

Kanske hade den avlidne egna önskemål hur denne ville ha det med sin begravning? Kanske ville han eller hon att någon skulle sjunga en favoritlåt eller kanske var önskan att askan skulle få spridas ut i havet? Vi på Fenix Begravningsbyrå Åhus lyssnar till era önskemål men behöver ni idéer om inslag till ceremonin, hjälper vi gärna till.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Åhus behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Åhus

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning