Södra Älvsborgs Sjukhus

3.6 i snittbetyg (5 st)

Foto: Södra Älvsborgs Sjukhus Borås/Skene

Beskrivning

Aktiv:

Ja

Adress:

Brämhultsvägen 53

Index:

Okänt

Område:

Borås

Typ:

Okänt

Byggnadsår:

Okänt

Kapacitet:

Okänt

Bårhus i Västra Götaland.

Omdömen

Omdömen från Google

3.6 i snittbetyg (5 st)
--, 2019-01-27

"Fick felaktig diagnos av en undersköterska på akuten (missfall)! Läkaren var inte ens på plats, utan usk förmedlat budskapet (vet egentligen inte ens om de varit i kontakt, läkarens namn har aldrig nämnts i journalen). Dagen efter skulle jag fått tid för läkarundersökning för väldigt riklig blödning, blivit nekad. Fick höra av bmsk via telefon att "vid missfall i tidig graviditet får kroppen sköta det själv"'. Det visade sig dock 4 veckor senare att jag var gravid i v. 10. Barnmorskan, vårdenhetschefen och kvinnoklinikens chef har aldrig erkänt att de bemött mig på felaktigt sätt. Brister i dokumentation finns också - utebliven anteckning när jag ringde för rådgivning, utebliven anteckning om mitt besök, anteckning av personal som inte ens träffat mig den specifika dagen. Totalt överkörd av överläkaren. Gynavdelningen är under all kritik."

Pirjo Ljungqvist, 2019-01-29

"Konstigt att det inte finns havrebaserad mjölk, youghurt mm. Måste själv ha med mig till min man när har ligger inne. Proteinreducerad mat kan köket fixa men ej fosfatfattig youghurt."

Theo Panagopoulos, 2019-02-12

"Sämsta sjukhuset nånsin. Tar dem flera månader att skicka en remiss."

Jacob Bergman, 2018-12-27

"Sämsta sjukhuset i Sverige. Man får sitta i kö i flera timmar för en liten remiss."

Jörgen Svenningsson, 2018-12-03

"Restaurangen är bland det värsta jag upplevt. Smutsig och otrivsam, personalen ser uttråkade ut. Jag betalde dyrt för något fullständigt oätligt. Kommer aldrig mer att lägga en krona på något så värdelöst!"

Karta

Platser i närheten

Gustav Adolfs kyrka
Hässleholmens kyrka

Foto: A Google User

Caroli kyrkogård

Foto: Tahvo Jauhojärvi

Caroli kyrka