Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Vellinge

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Vellinge.

Sorgen och saknaden efter att ha förlorat en anhörig kan ta sig i många uttryck och är en av livets mest omvälvande upplevelser. Vi är alla olika rustade för att bemöta sorger och kriser men den som drabbas kan ibland ha svårt att agera rationellt. Det är därför av största vikt att kunna erbjuda rätt hjälp av en begravningsbyrå, som kan sin sak och ta över den delen som känns för svårt.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Vellinge hjälper dig gärna att ordna ett vackert och personligt avsked som genomsyras av den kärlek och de minnen som ni delat. Vi kan hjälpa dig att planera en begravningsceremoni enligt Svenska kyrkans ordning eller ceremonier enligt annan trosuppfattning i ett kapell. Vi arrangerar även borgerliga begravningar och begravningar utan någon speciell ceremoni.

Fenix Begravningsbyrå i Vellinge

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Vellinge

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Vellinge är det kostnadsfritt att få personlig rådgivning när du planerar en begravning med oss. Fenix Begravningsbyrå vill att du ska känna dig trygg och vi stöttar och hjälper dig med det du behöver. Vi ger dig full service med såväl fysisk som digital närvaro och fungerar som ett bollplank, men det är alltid du som bestämmer hur mycket du vill ha hjälp med.

Många tycker att det smidigaste sättet att planera en begravning är att planera online på vår hemsida. Här finns alla priser och alternativ upplagda, som du och din familj kan titta igenom i lugn och ro.

Känns det tryggare att prata med någon ansikte mot ansikte när du planerar, gör vi gärna ett hembesök, alternativt träffas i vår möteslokal i Vellinge.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Vellinge

Att arrangera en begravning i Vellinge behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi upplever att alla begravningar är personliga och därför finns det inte två begravningar som är lika. När vi tillsammans skapar och planerar en ceremoni är det bra om ni vet om den avlidne hade någon uttalat önskemål gällande sin begravning. Har denne inte det kanske ni har funderat på hur ni tror att denne skulle velat ha det. Vi på Fenix Begravningsbyrå Vellinge hjälper gärna till med förslag på personliga inslag som kanske kan passa just dig och din familj.

Några enkla saker man kan göra är att trycka upp personliga inbjudningskort som man skickar till de som tänkas vilja komma till begravningen. Man kan göra ett ceremonikort med samma tema och dekorera kistan med speciella blommor och med personliga saker som tillhörde den avlidne. Det är mycket vanligt att man låter någon sjunga något vackert på begravningen och kanske någon kan hålla ett tal, det brukar också vara mycket uppskattat.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Vellinge behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Vellinge

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning