Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Vaggeryd

Välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå Vaggeryd.

När någon som står oss nära rycks ifrån oss är det lätt att tappa fotfästet. Alla vi människor hanterar sorgen på olika sätt, men gemensamt för oss alla är att vi måste stanna upp ett tag och tillåta oss att sörja. Men kanske är man själv den person som måste ta ansvaret för att meddela släkt och vänner och börja med förberedelserna för begravningen.

Det är vår uppgift på Fenix Begravningsbyrå Vaggeryd att guida, underlätta och vara ditt stöd när du arrangerar en begravning med oss. Fenix Begravningsbyrå arrangerar den typ av begravning som du önskar, såsom enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller seder enligt din religionstillhörighet.

Fenix Begravningsbyrå i Vaggeryd

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Vaggeryd

När saker och ting känns jobbigt och svårt kan det vara tryggt att låta andra ta hand om det man inte orkar med. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Vaggeryd får du en personlig rådgivare som stöttar och vägleder dig genom hela beställningsprocessen. Du kan överlämna allt till oss om du vill eller bara det du inte orkar med. Hos oss planerar du en begravning smidigt på flera olika sätt.

Ett av alternativen är att planera med en personlig rådgivare per telefon som förklarar och vägleder dig genom hela processen. Många föredrar att sitta hemma i lugn och ro och planera alltsammans online på vår hemsida i vårt planeringsverktyg. Fördelen är att hela familjen kan vara med och du kan se alla val med priser som finns i varje steg i processen.

Vi gör även hembesök om du hellre vill planera personligen med oss, alternativt boka in ett möte med oss i vår möteslokal i Vaggeryd.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Vaggeryd

Att ordna en begravning i Vaggeryd behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

En begravning kan utformas på en mängd olika sätt eftersom alla familjer har olika tankar om hur en begravning ska genomföras. Vi på Fenix Begravningsbyrå Vaggeryd frågar alltid om den avlidne hade några egna önskningar om sin begravning som vi i första hand ska ta hänsyn till.

Det finns många sätt att skapa personlig prägel på en begravning och har du eller någon av dina anhöriga något i åtanke så gör vi allt för att förverkliga den. Det är vanligt att man trycker upp ett ceremoniprogram som alla gäster får, med en fin bild på den avlidne. Många vill ha ett fotografi på den avlidne stående på kistan.

Det blir en fin atmosfär på ceremonin om en solist sjunger låtar av den avlidnes favoritmusik eller spelar upp dom med spotify. En del pryder kistan med personliga föremål och har en gästbok där man kan skriva en sista hälsning till den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Vaggeryd behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Vaggeryd

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning