Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Rinkeby

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Rinkeby. Det kan kännas både svårt och komplicerat att arrangera en begravning när en nära anhörig har gått bort. Därför erbjuder vi hjälp med planeringen och genomförandet, så att det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj. Vi vill se till att allt det som känns jobbigt och svårt blir lite lättare för dig.

Vi guidar dig igenom all planering och de moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Vi erbjuder dig kostnadsfritt en personlig rådgivare som hjälper dig med allt från planering av ceremoni, bokning av ceremonilokal till bokning av präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix begravningsbyrå i Rinkeby

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningsceremonin

I en tid när sorgen är som tyngst kan det vara svårt att fatta beslut kring begravningen. Vår roll är ge dig råd och att vara lyhörda för dina önskemål. Vi ser till att du och de andra anhöriga känner er trygga och sedda när allt ska omsättas till verklighet.

Planera begravningen i lugn och ro i din hemmiljö tillsammans med dina nära och kära. Du kan använda vårt planeringsverktyg på här på vår hemsida, där kan du se alla alternativ som finns. Det är bara ett telefonsamtal bort till våra rådgivare och ringa kan du göra när som helst, om det uppstår frågor. Vill du, kommer vi gärna på hembesök om du hellre vill tala med någon av våra representanter och få personlig hjälp med att planera. Vi tar även emot besök på kontoret om du tycker det passar bäst.

Några frågor som kan vara bra att ha funderat på innan vi börjar planeringen.

  • Vilken typ av begravning önskas? Kyrklig, borgerlig eller en annan typ av begravning?
  • Var skall begravningen hållas?
  • Ska det vara en kremering eller en jordbegravning
  • Ska det vara någon speciell musik?
  • Vill ni hålla en minnesstund efter begravningen?
  • Vilken kyrkogård, gravplats eller minneslund är aktuell?
Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Rinkeby

Att ordna en begravning i Rinkeby behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Vi behöver din hjälp för att sätta en personlig prägel på ceremonin och få fram en känsla av vem den avlidne var. Fundera tillsammans med dina nära och kära vilka inslag som kan göra ceremonin personlig. Ett vanligt inslag är att en solist sjunger en favoritlåt eller att någon berättar om den avlidnes liv och hurdan han eller hon var.

Begravningsceremonin är en viktig del i sorgearbetet och alla sörjer på olika sätt. En del familjer orkar inte anordna en stor begravning utan väljer att sörja i all enkelhet med den närmaste familjen. Andra familjer väljer att sörja tillsammans med alla som den avlidne kände. En begravning är en väldigt personlig ceremoni och därför finns det inget som är rätt eller fel i de här sammanhangen.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Rinkeby behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Rinkeby

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning